De Make-up Look van Pupa Milano

Pupa komt ieder jaargetijde met haar eigen Make-up Collectie.

Zo vindt je hier de Pupa Winterlook of Kerstlook, de Pupa Voorjaarslook, de Pupa Zomerlook en de Pupa Herfstlook voor het najaar.

Als deze make-up collecties worden met grote zorg in Italie samengesteld en zijn de vertaling van de laatste mode trend ...

De Make-up Look van Pupa Milano

Pupa komt ieder jaargetijde met haar eigen Make-up Collectie.

Zo vindt je hier de Pupa Winterlook of Kerstlook, de Pupa Voorjaarslook, de Pupa Zomerlook en de Pupa Herfstlook voor het najaar.

Als deze make-up collecties worden met grote zorg in Italie samengesteld en zijn de vertaling van de laatste mode trend in de Cosmetica.

De make-up trends/collecties van Pupa zijn One-shots, Dat wil zeggen dat de producten éénmalig worden geproduceerd en op=op!  Dit met uitzondering van de Pupa Sport Addicted Collectie, deze Waterproof Make-up Speciaal voor het sporten zit in het vaste make-up assortiment en is het hele jaar verkrijgbaar.

Oudere Pupa Trend Make-up met flinke korting!

Soms weten wij de hand te leggen op de laatste producten van oudere Pupa make-up looks. Deze kopen wij in met korting en verlopen wij met flinke korting in het Pupa Outlet  gedeelte van onze webwinkel.

Hierdoor kan het zijn dat producten die nergens meer verkrijgbaar lijken te zijn, gewoon en voordelig te bestellen zijn bij BellaMilan.

Lees verder

Pupa Trend Make-up 

Subcategorieën

 • Pupa Retro Illusion

  Pupa Retro Illusion - Herfst make-up Trend

  Het retrogevoel dat geïnspireerd is op de jaren ‘70. Geometrische patronen en texturen die gecombineerd worden met sensorische materialen. Weldadig fluweel vormt de rode draad in de herfstcollectie 2018 van Pupa Milano. Deze collectie is een mix van design, fashion en make-up en brengt de intrigerende vibraties van de vintage smaak met zich mee.

  De ogen zijn stralend en elegant met een satijnen en intense afwerking, dankzij de Retro Illusion Eyeshadow en de Retro Color Vamp! Mascara.

  De lippen hebben een volle en intense rode tint: met een mat of glanzend resultaat, dankzij de Retro Illusion Lips palette en True Lips.

  De huid krijgt een natuurlijke look door de Retro Illusion Highlighter en zorgt voor een stralende huid.

  De Lasting Color Gel, passend bij de lipproducten, heeft een volle kleur met een glanzend resultaat.

  Pupa Retro Illusion Herfst Make-up

 • Pupa Summer In L.A.

  De 'Summer in L.A.' zomercollectie van PUPA Milano

  Geïnspireerd op de flair en energie van de Californische levensstijl met kleurrijke cocktails gecombineerd met zwembadfeesten en muziek. Dit is de zomer-trend van Pupa Milano 2018. Met deze Zomerlook kom je wat je Make-up betreft, perfect de zomer door.

  De HOLO Eyeshadow Holographic Effect Oogschaduw is Long Lasting en Waterproof. De Oogschaduw heeft een glinsterende afwerking met het effect van “bewegende kleuren” waardoor de ogen ongelofelijk oplichten.

  De lippen zijn vol van volume en hebben een demi-matte afwerking dankzij de Pupa Matt Shaping Lipstick. Een lippenstift is Stylo pen met Matt Effect. 

  Het gezicht wordt gekleurd met een stralend roze blush:  De Pupa Blush Me.

  Dankzij de amberkleurige highlighter, De Pupa Light Me Highlighter wordt het gezicht verhelderd, daar waar jij wilt.

  De nagels passen perfect bij de lippen, dankzij de rijk gepigmenteerde Pupa Lasting Color Gel Nagellak.

  Het Pupa Multiplay Pencil in deze zomerse make-up trend zorgt voor een super intense blik, door dit zachte Oogpotlood op de bovenste en onderste wimperlijn aan te brengen.

  Pupa Summer in LA - Bellamilan.nl

  De Zomerlook 2018: Pupa Summer in L.A.

 • Pupa Sport Addicted

  Pupa Sport Addicted is de nieuwe sport make-uplijn van Pupa Milano.

  Je sport graag en je wilt ook daarbij er stralend uitzien zonder dat je jouw huid dichtsmeert. Pupa heeft nu voor jou de ideale oplossing:

  Alle Pupa Sport Addicted make-up is met zorg ontwikkeld voor tijdens het sporten.

  De sport make-up blijft perfect zitten, blijft soepel, heeft een goede doorlaat, is bestendig tegen transpiratie vocht en geeft niet af.

  Kortom: Pupa Sport Addicted is jou ideale sport make-up.

 • Pupa Natural Side

  Pupa Natural Side

  Pupa Natural Side is de nieuwe lijn Natuurlijke make-up producten van het trendy merk Pupa Milano   

  Alle producten uit deze lijn bestaan voor 86,9% tot 100% uit natuurlijke bestanddelen terwijl de kwaliteit van zowel de kleur als het make-up resultaat perfect zijn zoals je bent gewend van alle Pupa Make-Up producten. Met deze nieuwe lijn weet Pupa de natuur en glamour op fantastische wijze te combineren. 

  De verpakkingen van de Pupa Natural Side lijn zijn samengesteld uit duurzame grondstoffen en/of gerecycled materiaal. De doosjes zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en zijn 100% recyclebaar.