De Make-up Look van Pupa Milano

Pupa komt ieder jaargetijde met haar eigen Make-up Collectie.

Zo vindt je hier de Pupa Winterlook of Kerstlook, de Pupa Voorjaarslook, de Pupa Zomerlook en de Pupa Herfstlook voor het najaar.

Als deze make-up collecties worden met grote zorg in Italie samengesteld en zijn de vertaling van de laatste mode trend ...

De Make-up Look van Pupa Milano

Pupa komt ieder jaargetijde met haar eigen Make-up Collectie.

Zo vindt je hier de Pupa Winterlook of Kerstlook, de Pupa Voorjaarslook, de Pupa Zomerlook en de Pupa Herfstlook voor het najaar.

Als deze make-up collecties worden met grote zorg in Italie samengesteld en zijn de vertaling van de laatste mode trend in de Cosmetica.

De make-up trends/collecties van Pupa zijn One-shots, Dat wil zeggen dat de producten éénmalig worden geproduceerd en op=op!  Dit met uitzondering van de Pupa Sport Addicted Collectie, deze Waterproof Make-up Speciaal voor het sporten zit in het vaste make-up assortiment en is het hele jaar verkrijgbaar.

Soms kunnen wij de hand leggen op de laatste producten van ouder make-up looks. Deze kopen wij in met korting en verlopen wij met flinke korting in het Make-up Outlet  gedeelte van onze webwinkel.

Hierdoor kan het zijn dat producten die nergens meer verkrijgbaar lijken te zijn, gewoon en voordelig te bestellen zijn bij BellaMilan.

Lees verder

Trends 

Subcategorieën

 • Pupa Summer In L.A.

  De 'Summer in L.A.' zomercollectie van PUPA Milano

  Geïnspireerd op de flair en energie van de Californische levensstijl met kleurrijke cocktails gecombineerd met zwembadfeesten en muziek. Dit is de zomer-trend van Pupa Milano 2018. Met deze Zomerlook kom je wat je Make-up betreft, perfect de zomer door.

  De HOLO Eyeshadow Holographic Effect Oogschaduw is Long Lasting en Waterproof. De Oogschaduw heeft een glinsterende afwerking met het effect van “bewegende kleuren” waardoor de ogen ongelofelijk oplichten.

  De lippen zijn vol van volume en hebben een demi-matte afwerking dankzij de Pupa Matt Shaping Lipstick. Een lippenstift is Stylo pen met Matt Effect. 

  Het gezicht wordt gekleurd met een stralend roze blush:  De Pupa Blush Me.

  Dankzij de amberkleurige highlighter, De Pupa Light Me Highlighter wordt het gezicht verhelderd, daar waar jij wilt.

  De nagels passen perfect bij de lippen, dankzij de rijk gepigmenteerde Pupa Lasting Color Gel Nagellak.

  Het Pupa Multiplay Pencil in deze zomerse make-up trend zorgt voor een super intense blik, door dit zachte Oogpotlood op de bovenste en onderste wimperlijn aan te brengen.

  Pupa Summer in LA - Bellamilan.nl

  De Zomerlook 2018: Pupa Summer in L.A.

 • Pupa Natural Side

  Pupa Natural Side

  Pupa Natural Side is de nieuwe lijn Natuurlijke make-up producten van het trendy merk Pupa Milano   

  Alle producten uit deze lijn bestaan voor 86,9% tot 100% uit natuurlijke bestanddelen terwijl de kwaliteit van zowel de kleur als het make-up resultaat perfect zijn zoals je bent gewend van alle Pupa Make-Up producten. Met deze nieuwe lijn weet Pupa de natuur en glamour op fantastische wijze te combineren. 

  De verpakkingen van de Pupa Natural Side lijn zijn samengesteld uit duurzame grondstoffen en/of gerecycled materiaal. De doosjes zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en zijn 100% recyclebaar.

 • Pupa Sport Addicted

  Pupa Sport Addicted is de nieuwe sport make-uplijn van Pupa Milano.

  Je sport graag en je wilt ook daarbij er stralend uitzien zonder dat je jouw huid dichtsmeert. Pupa heeft nu voor jou de ideale oplossing:

  Alle Pupa Sport Addicted make-up is met zorg ontwikkeld voor tijdens het sporten.

  De sport make-up blijft perfect zitten, blijft soepel, heeft een goede doorlaat, is bestendig tegen transpiratie vocht en geeft niet af.

  Kortom: Pupa Sport Addicted is jou ideale sport make-up.

 • Pupa Material Luxery

  De nieuwe Pupa Material Luxery Voorjaars-look is een eerbetoon aan de eigentijdse vrouw. Deze moderne schoonheid houdt van strakke, minimalistische lijnen en frisse kleuren. Eigentijdse luxe is een samensmelting van make-up en design, een viering van de Scandinavische stijl, gedempt door warme kopertinten.

  De luxe en weelde van het marmer wordt getemperd door de helderheid van de koperkleurige metallics. Een onverwachte ontmoeting met verfijnde elegantie.

  De ogen worden verlicht door de metallic kleuren van de 3D Metal Eyeshadow, de lippen zijn gekleurd en stralend door de Duo Lip Twist-Up en zijn helder door het metallic licht van de Metal Lip Fluid. Het gezicht wordt natuurlijk versterkt door de Marbled Blush die een zachte roze kleur geeft. De nagels krijgen metallic kleuren van de Liquid Metal nagellak

 • Pupa Light Up The Night

  Pupa Light Up The Night Kerstlook

 • Pupa Privee

  Pupa Privée Collection - Limited Edition

  Pupa najaarslook 2017

 • Pupa Savanna

  Pupa Savanna is de make-up zomer collectie van Pupa Milano.

  Deze zomer blaast Pupa zijn safari-koloniale stijl nieuw leven in met een eigentijdse en moderne twist.

 • Pupa Pink Muse

  Pupa Pink Muse is elegant, stijlvol met een natuurlijke touch. Dit zijn de karakteriserende eigenschappen van een vrouwelijke muze met een hemelse allure.

  Deze week uitverkoop- outlet aktie: tot wel 47% korting op Pupa Pink Muse! 

  Op=op!

 • Pupa Red Queen

  Met de verleidelijke tinten van rood en burgundy, geeft deze nieuwe Pupa winterlook/kerstlook iedere vrouw een vorstelijke look met barokke elegantie. Dankzij de gouden tinten, wordt het gelaat omhuld met een etherisch licht en zorgen ze voor een verfijnde sensualiteit.

 • Pupa Velvet Garden