Trends 

Subcategorieën

 • Pupa Material Luxery

  De nieuwe Pupa Material Luxery Voorjaars-look is een eerbetoon aan de eigentijdse vrouw. Deze moderne schoonheid houdt van strakke, minimalistische lijnen en frisse kleuren. Eigentijdse luxe is een samensmelting van make-up en design, een viering van de Scandinavische stijl, gedempt door warme kopertinten.

  De luxe en weelde van het marmer wordt getemperd door de helderheid van de koperkleurige metallics. Een onverwachte ontmoeting met verfijnde elegantie.

  De ogen worden verlicht door de metallic kleuren van de 3D Metal Eyeshadow, de lippen zijn gekleurd en stralend door de Duo Lip Twist-Up en zijn helder door het metallic licht van de Metal Lip Fluid. Het gezicht wordt natuurlijk versterkt door de Marbled Blush die een zachte roze kleur geeft. De nagels krijgen metallic kleuren van de Liquid Metal nagellak

 • Pupa Light Up The Night

  Pupa Light Up The Night Kerstlook

 • Pupa Privee

  Pupa Privée Collection - Limited Edition

  Pupa najaarslook 2017

 • Pupa Sport Addicted

  Pupa Sport Addicted is de nieuwe sport make-uplijn van Pupa Milano.

  Je sport graag en je wilt ook daarbij er stralend uitzien zonder dat je jouw huid dichtsmeert. Pupa heeft nu voor jou de ideale oplossing:

  Alle Pupa Sport Addicted make-up is met zorg ontwikkeld voor tijdens het sporten.

  De sport make-up blijft perfect zitten, blijft soepel, heeft een goede doorlaat, is bestendig tegen transpiratie vocht en geeft niet af.

  Kortom: Pupa Sport Addicted is jou ideale sport make-up.

 • Pupa Savanna

  Pupa Savanna is de make-up zomer collectie van Pupa Milano.

  Deze zomer blaast Pupa zijn safari-koloniale stijl nieuw leven in met een eigentijdse en moderne twist.

 • Pupa Pink Muse

  Pupa Pink Muse is elegant, stijlvol met een natuurlijke touch. Dit zijn de karakteriserende eigenschappen van een vrouwelijke muze met een hemelse allure.

  Deze week uitverkoop- outlet aktie: tot wel 47% korting op Pupa Pink Muse! 

  Op=op!

 • Pupa Red Queen

  Met de verleidelijke tinten van rood en burgundy, geeft deze nieuwe Pupa winterlook/kerstlook iedere vrouw een vorstelijke look met barokke elegantie. Dankzij de gouden tinten, wordt het gelaat omhuld met een etherisch licht en zorgen ze voor een verfijnde sensualiteit.

 • Pupa Velvet Garden