Ogen

Pupa Milano heeft verschillende make-up producten van zeer hoogwaardige kwaliteit voor de ogen. Zoals oogschaduw en oogschaduw-paletten, mascara, eyeliners en oogpotloden, oogprimer en diverse producten voor de wenkbrauwen. De Pupa Milano make-up heeft een hele hoge pigmentatie(zeer sterke dekkende kleuren), dragen comfortabel op de huid en zijn...

Pupa Milano heeft verschillende make-up producten van zeer hoogwaardige kwaliteit voor de ogen. Zoals oogschaduw en oogschaduw-paletten, mascara, eyeliners en oogpotloden, oogprimer en diverse producten voor de wenkbrauwen. De Pupa Milano make-up heeft een hele hoge pigmentatie(zeer sterke dekkende kleuren), dragen comfortabel op de huid en zijn dermatologisch getest.

Lees verder

Ogen 

Subcategorieën

 • Pupa Mascara

  Pupa Mascara's, je vindt ze hier allemaal:

  Pupa Milano heeft diverse mascara's haar make-up assortiment. Zo is er voor iedereen de juiste Pupa mascara te vinden.

  Hieronder vindt je het complete aanbod van alle Pupa Mascara's, inclusief de mascara aanbiedingen en de mooie Pupa mascara-kitjes.

  Alle Pupa Milano mascara's zijn oogheelkundig getest en geschikt voor contactlens-dragers.

 • Pupa Oogschaduw

  Pupa Milano heeft diverse soorten oogschaduw in haar make-up assortiment. Deze oogschaduw zijn zowel in mooie Pupa mono verpakkingen, als in diverse samengestelde Pupa oogschaduw-paletten verkrijgbaar. Allemaal hebben ze één ding gemeen, ze dragen comfortabel en hebben een hele hoge pigmentatie zo als je van Pupa Milano bent gewend.

 • Pupa Eyeliners

  Pupa Milano heeft diverse eyeliners in haar make-up assortiment. Van Extra Black tot de meest intense kleuren, voor de meest perfecte oog opslag.

 • Pupa Oogpotloden

  Pupa Milano heeft diverse oogpotloden in haar assortiment. Van intense black tot citroen groen. Met name in de Pupa Multiplay serie vindt u een ruime keuze van prachtige en intense kleuren, welke door de zachte structuur zeer eenvoudig zijn aan te brengen.

 • Pupa Wenkbrauwen

  Pupa Milano heeft een aantal prachtige make-up producten ontworpen speciaal voor de wenkbrauwen. Zoals de wenkbrauw-gel, wenkbrauw-creme, wenkbrauw-potloden en highlighters en een schitterende wenkbrauw-set. Als het aan Pupa ligt is geen reden meer om geen mooie perfecte wenkbrauwen te hebben.

 • Pupa Oogprimers

  Pupa Milano heeft een tweetal primers speciaal voor de ogen in haar make-up assortiment. Beide oogprimers zorgen voor een goede hechting met de oogschaduw. De ene primer heeft als extra een liftende werking en de andere primer van Pupa zorgt voor een verlichtende oog-opslag.

 • Make-up remover

  De perfecte manier om de make-up van Pupa te verwijderen is met een Bi-phase make-up remover. Veilig voor de ogen en de huid.