PUPA Body Care – Huidverzorging voor Iedereen!

Pupa Body Care is nu ook verkrijgbaar in Nederland! Bij Bellamilan.nl kun je veel verschillende huidverzorging producten vinden. In de leukste online pupa shop bestel je producten voor de verzorging van de huid. Heb je last van cellulitis, droge huid of hangborsten? Pupa Milano heeft een hele productlijn ontworpen om deze problemen de wereld uit te helpen. In ons complete pupa assortiment zijn producten te vinden, zoals: Pupa Breast Enhancer Firming Cream, Pupa Breast Enhancer Rapid Cream, Pupa Panta Slim Bio-active Cellulite Leggings, Pupa Anti-Cellulite White Mud Ultra Rapid, Pupa Active Anti-Cellulite Concentrate, Pupa Elasticity Boost Moisturizing Fluid, Pupa Dryness Relief Moisturizing Fluid. Wil je meer weten over de verschillende toepassingen van deze producten? Lees dan de bijbehorende informatie op deze pagina. Wanneer je nog aanvullende informatie nodig hebt kun je uiteraard altijd contact opnemen met de productspecialisten van Bella Milan.

PUPA Body Care: Tegen Droge Huid

De Pupa Body Care lijn bevat een paar vochtinbrengende crèmes die erg effectief zijn tegen een droge of verslappende huid, namelijk: de Pupa Elasticity Boost Moisturizing Fluid en de Pupa Dryness Relief Moisturizing Fluid. Wanneer je op zoek bent naar een product dat de huid hydrateert, verzorgt en verzacht, zit je goed met de “PUPA dryness relief” bodycreme. Deze verzorgende crème voedt de huid diep door het verwerken van natuurlijke Shea Butter en zorgt voor een snel herstel. Het toevoegen van vitamine B5 hydrateert de huid. De crème trekt snel in en laat geen sporen achter. Wanneer je huid verslapt raakt, kun je deze plekken behandelen met de “PUPA elasticity boost” bodycreme. De natuurlijke formule met arganolie en vitamine E zorgt voor een egale, gehydrateerde huid. Zorg voor een versterking van de huidbarriere en optimale hydratie met de moisturizing crèmes van Bella Milan!

Pupa Breast Enhancer – Tegen Hangborsten

Heb jij last van hangborsten? Probeer dan eens de Pupa Breast Enhancer Firming Cream of de Pupa Breast Enhancer Rapid Cream. Deze twee schoonheidsproducten zorgen voor een vollere, beter gevormde en gehydrateerde borsten in 4 of 8 weken! Wanneer je de borsten wilt liften om een mooier silhouet te krijgen, ben je bij Bella Milan aan het juiste adres. De vochtinbrengende crème wordt snel opgenomen door de huid en hydrateert de borsten van binnenuit. Ook kan de crème extra volume toevoegen aan de buste. Het resultaat is volle, ferme borsten binnen 8 weken. Benieuwd of dit product ook voor u werkt? De effecten van dit product zijn blind getest door 80 vrouwen, die na 8 weken gebruik een gemiddelde verhoging van 1cm in de omtrek van hun borsten hebben gemeten! De producten hebben geen invloed op het hormonale systeem, zijn dermatologisch getest en hebben een laag risico ten opzichte van allergieën. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Bella Milan: de beste online pupa shop.

PUPA Anticellulite: Tegen Cellulitis

Pupa Anticellulite is het antwoord tegen Cellulitis! Heb jij ook wel eens last van overtollig vocht onder de huid? Dan is Pupa Ultra Rapid Cellulite White Mud een product dat zorgt dat de huid in 5-10 minuten weer strak en glad word. Breng de modder aan als crème masker en laat het een paar minuten intrekken. Paardenkastanje-extract helpt het overtollige vocht te verwijderen voor een langdurig, strakker effect. PUPA Active Anti-Cellulite Concentrate is een ander product dat ook helpt bij de bestrijding van cellulitis. Anti-Cellulite crème zorgt voor een vermindering van de vetafzetting en het resultaat blijft tot 30 dagen na het laatste gebruik zichtbaar! Bij een gebruik van 4 weken, 2 maal per dag werd bij 70 vrouwen een gemiddelde dij-omtrek afname van 3 cm gemeten.

 

Pupa Body Care Er zijn 4 producten.

Actieve filters