Alweer een Pupa verslaving erbij

Alweer een Pupa verslaving erbij

Lieve mensen,

Bij deze mijn Pupa verhaal;

Al in mijn eerdere blog heb ik verteld over mijn jaren lange verslaving van de Pupa mascara‘s!

Nu gaat deze blog over de foundation.

Jaren lang gebruikte ik de foundation van Rimmel. En ik vond deze foundation eigenlijk wel prima. Totdat ik toch nu iets ouder begin te worden. (Bijna 36 jaar)..

Ik kijk veel naar real LIFE soaps zoals the Kardashians en ik let vooral op kleding en make up. De foundations vielen me op.. een mooie matte huid.. ze zijn in dezelfde leeftijd als mij maar de huid ziet nog zo jong uit. Enfin, ik dacht.. dit wil ik ook… Het enige wat ik weet is.. het moet een mat eindresultaat geven. Ik hup naar de Kruidvat.. van Rimmel wil ik af.. was leuk voor de jongere jaren haha. Ik zie Max factor.. een foundation mét matte finish. Deze koop ik om eens te kijken. Eenmaal thuis kreeg ik een grote teleurstelling.. hij smeerde vreselijk.. het was ook net alsof de foundation niet bleef zitten en natuurlijk na een paar uur zat deze foundation tot op mijn kaken gezakt. Zonde geld!! De reden dat ik niet direct bij pupa heb besteld is heel eerlijk; ik ben mama van 2 kids. Dus mijn prioriteiten zijn verschoven van mijzelf naar hen. En met alle liefde hoor!!! Maar ik dacht laat ik eerst een goedkopere foundation proberen. Nou… Dat heb ik geweten. Toch Pupa maar welke….

Na op jullie site veel over de foundations te hebben geleden ben ik uitgekomen op de Pupa foundation Made to Last. Dit omdat deze de gehele dag blijft zitten zelfs bij hoge temperaturen. En ik kan jullie garanderen: dit klopt dus echt!!!!

Voor mij nooit meer een andere foundation!! Ik raad dit product heel erg aan. De hele dag geen omkijken meer naar jullie foundation dames! Wie wil dat nou niet?

Om het nog mooi af te werken gebruik ik ook de Pupa Like a Doll maxi blush… Maar hierover in mijn volgende blog meer…

Veel liefs,

Jill

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven