Nooit te oud om te leren en eindelijk gevonden!

Nooit te oud om te leren en eindelijk gevonden!

Eindelijk gevonden: de perfecte oogschaduw!

Daar moet je nou 70 jaar voor worden!
Ik houd van simpele, beschaafde make-up. Niet te uitbundig, maar juist wat subtieler. Dat past ook beter bij mijn leeftijd.
Het probleem bij het gebruiken van de oogschaduw, van goedkope tot wat duurdere, is: aan het begin van de middag loop ik met grote kringen boven mijn ogen in de kleur van de oogschaduw. In de rimpels boven mijn ogen, ja, je bent nu eenmaal 70 jaar, zitten juist dan weer lijntjes met iets te veel oogschaduw. Het resultaat was dat ik uiteindelijk maar geen oogschaduw gebruikte. Maar dat bleef ‘kaal’ voelen. Vanaf mijn 16e heb ik me opgemaakt, en oogschaduw hoorde daar, ondanks dat het halverwege de dag steeds zit waar ik het niet wilde hebben, toch bij.

Dochters leren veel van hun moeders, maar als je ouder wordt werkt het soms ook andersom!

Vorige week was ik bij mijn dochter. We hebben veel gesprekken en die gaan niet altijd alleen over de ‘zin van het leven’, maar ook over gewone dingen zoals het huishouden, lief en leed over en met kleinkinderen of echtgenoten…
Deze keer had make-up onze belangstelling. Ook toen zij nog thuis woonde hadden we het al regelmatig over de ergernissen van de uitlopende oogschaduw, waardoor je het gevoel had dat je er halverwege de dag al niet meer verzorgd uit zag.
Eigenlijk is haar ervaring met oogschaduw hetzelfde als bij mij: grote kringen boven de ogen met uitgelopen oogschaduw. Alleen zij heeft die rimpels, in veel reclames iets te positief omschreven als de ‘fijne lijntjes om de ogen’, nog niet zoals ik die heb. Dat is haar gegund, daar gaat ze later nog uitgebreid mee kennismaken!
Zij liet mij zien dat de oogschaduw die zij zo’n zeven uur geleden had aangebracht er nog uitzag alsof ze deze net had aangebracht! Zij had Pupa ontdekt! Ik had wel eens van het merk gehoord, maar het nog nooit zelf gebruikt. Ik ben er steeds van uitgegaan dat het héél duur was. En je ogen opmaken is leuk, maar het moet qua prijs ook weer niet de spuigaten uitlopen! Ze had een week eerder gebruik gemaakt van de aanbieding ’twee Pupa Made to Last sticks eyeshadow waterproof voor €25′. “Je kunt er zelfs mee zwemmen mam!”
Ze was zo lief om een van de twee sticks aan me mee te geven; ze had toch nog twee andere kleuren besteld en verwachtte dat die de volgende dag zouden aankomen. De goede ervaring met de eyeshadow maakte dat ze ook een Pupa mascara had besteld. Ze is benieuwd of die ook zo goed gaat bevallen als de eyeshadow.

Nog enigszins sceptisch heb ik de oogshaduw de volgende ochtend opgedaan. Zou het resultaat net zo goed zijn als bij mijn dochter? Ik kon het niet laten om af en toe voor de spiegel te gaan staan. Was hij al uitgelopen? Zag het er nog steeds verzorgd uit? Ik kan niet anders dan toegeven dat mijn dochter gelijk heeft. Aan het einde van de dag zag het er uit alsof ik mij net had opgemaakt. Alleen het wenkbrauwpotlood dat ik had gebruikt had inmiddels behoorlijk aan kleur ingeboet, dus ik ga zoeken op de site of Pupa daar ook een goede oplossing voor heeft.
Ik ben in ieder geval erg blij met deze Pupa oogshaduw! De door mij bij BellaMilan.nl bestelde oogschaduw is inmiddels ook binnen. Ik ben benieuwd naar het effect dat de andere kleuren bij mij hebben.
Ik wacht even op de ervaring die mijn dochter heeft met de mascara. Als die net zo goed is, dan ben ik Pupa-fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven