Mijn 50-jarige ogen en ik

Mijn 50-jarige ogen en ik

Mijn 50-jarige ogen en ik.

Als meisje van 14 jaar begon ik natuurlijk met goedkope make-up, want veel geld heb je dan nog niet te besteden. Gaandeweg werd ik wat ouder en krijg ik meer te besteden en ik stapte als vanzelf over op de duurdere merken, want de goedkope merken waren niet altijd even fijn natuurlijk. Na verschillende merken en vooral verschillende jaren was ik nog steeds niet helemaal tevreden, ik bleef zo hier en daar nog steeds wat wisselen qua merken en zodoende kwam ik uiteindelijk uit bij Pupa, dat toen nog in de winkel te koop was. En wat was dat een goede ontdekking zeg! Wat een fijne producten had/heeft Pupa!! Sinds die tijd ben ik ook nooit meer overgestapt op iets anders en ik zal ook niet meer overstappen op iets anders.

Ik gebruik niet veel make-up, maar mijn ogen maak ik echt iedere dag volledig op met potlood, oogschaduw, wimperkrultang en mascara. Ik ben dit jaar 50 geworden en dat betekent dat mijn oogleden niet meer zo stevig zijn en wat overhangen. Niets is irritanter dan dat je oogmake-up zich dan gedurende de dag gaat verzamelen in de plooitjes van je bovenoogleden!!! Alsof je een streepje oogpotlood in dat plooitje hebt aangebracht!!! Maar met de waterproof make-up van Pupa maak ik me echt nergens meer druk om, want zoals ik het  ’s morgens heb aangebracht, zo zit het er ’s avonds nog steeds op als ik mijn make-up er weer af haal. En dat is niet overdreven, het is gewoon WAAR!!

Ik gebruik de “Made to last” (dus waterproof) oogpotloden. Die zijn zo superfijn, omdat ze een draaisysteem hebben waardoor je de punt van het potlood steeds iets omhoog kunt draaien, waardoor je hem nooit hoeft te slijpen. Dus ook geen kleine slijpselstukjes per ongeluk in je ogen (ik draag lenzen, dus dat is nog extra irritant als er iets in je ogen komt!) Verder gebruik ik de “Made to last” (dus ook waterproof) oogschaduwpotloden. Ook dit is een superproduct!!! Oogschaduw in een potlood, wát een uitvinding! Nooit meer met een kwastje klieren en een oogschaduwblokje dat van binnenuit opraakt en je op het laatst aan de randjes moet schrapen. Nee, je draait hem, net als het oogpotlood, steeds een stukje verder uit de pen en dat werkt heel handig en schoon en je gebruikt alles op. Als laatste gebruik ik, ná de wimperkrultang, dan natuurlijk ook nog mascara, de Vamp! Waterproof. Deze mascara is zo verschrikkelijk goed, dat ik er zelfs op hete zomerse dagen gewoon de hele dag niet naar om hoef te kijken. Het blijft zelfs bij zweet en huidvet nog goed zitten, geen zwarte vlekken onder mijn ogen.

En als je dan nu denkt dat het er aan het einde van de dag dan vast en zeker moeilijk af te krijgen is, dan heb je het mis. Want met een gewone make-up-verwijderaar voor waterproof make-up en een wattenschijfje is zelfs dat ook nog een fluitje van een cent. Op mijn ouder wordende huid, vooral rond mijn ogen, wil ik natuurlijk best wel zuinig zijn. Je kunt het maar één keer verpesten en dat wil ik natuurlijk niet. Maar met de waterproof make-up van Pupa hoef ik me ook daar dus echt geen zorgen over te maken. En bij Bellamilan zijn deze nu extra voordelig te bestellen!

Kortom, voor mij en mijn 50-jarige ogen zijn de producten van Pupa echt onze beste vrienden!!

Made to last, made to stay,

Made for life, made for me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven