Makkelijk en mooi, wie wil dat nou niet

Makkelijk en mooi, wie wil dat nou niet

Ken je dat, dat je ‘s ochtends of voor een feestje tijden voor de spiegel staat om wat van je make up te maken en dat dan halverwege de dag of het feestje het meeste van je make up alweer verdwenen is en je denkt waar heb ik het eigenlijk allemaal voor gedaan. Klinkt vast niet onbekend toch, ik kende dat in ieder geval wel. Maar dat is nu voorbij, want sinds ik de producten van Pupa heb leren kennen, gebruik ik nooit meer iets anders. 

Ik gebruik veel verschillende producten van Pupa, van oogschaduw tot lippenstift en van BB creme tot mascara. In deze blog ga ik twee van mijn favoriete producten kort toelichten. Dat zijn beide producten voor je ogen, namelijk de Made to last oogschaduw en de Pupa Made to Last Definition eyeliner.

 Allereerst de Pupa Made to Last oogschaduw. Dit zijn oogschaduw sticks. Deze zijn erg makkelijk in gebruik, geen gedoe met kwastjes of poeder dat vervolgens overal op je gezicht zit, gewoon een stick waarmee je de oogschaduw aanbrengt. En nog een voordeel, ze zijn er in allerlei kleuren, je kan dus lekker los gaan. Wel zo handig, zo gebruik ik voor gewoon overdag de wat neutralere kleuren, zoals als basis de lichte Nude Gold (kleur code 003) en voor de ooghoeken de Golden Brown (kleur code 004) Maar voor een feestje of avondje uit mag het best wat gewaagder en opvallender, dus dan gebruik ik de verschillende kleuren die er zijn van deze oogschaduw sticks. En mocht je een keer een weekend weg gaan ofzo, nog een voordeel, de oogschaduw sticks nemen makkelijk mee in je toilettas of handtas.

Samen met de Pupa Made to last oogschaduw sticks gebruik ik de Pupa Made to Last Definition eyeliner. Deze eyeliner van Pupa heeft een in en uit te draaien tip, daardoor is er geen puntenslijper meer nodig, wel zo handig toch. Ik vind dat het een fijne romige textuur, niet zo korrelig als ik wel ken van andere eyeliners. Bovendien is het waterbestendig en blijft het met gemak de hele dag zitten. Je kunt de eyeliner ook als oogschaduw gebruiken, maar dat doe ik zelf nooit, want daar heb ik immers mijn Made to Last oogschaduw sticks voor. En net als bij de oogschaduw sticks geld voor deze eyeliners ook dat ze in erg veel kleuren te verkrijgen zijn, dus ook weer voldoende combinatiemogelijkheden. Ik gebruik van de eyeliner de kleur Dark Cocoa (kleur code 202) in combinatie met de Nude Gold en Golden Brown oogschaduw sticks. Het grote voordeel van donkerbruin, ipv het vaak gebruikte zwart, gebruiken als eyeliner vind ik dat je ogen net iets sprekender zijn. Er is maar een nadeel aan de eyeliners, ze zijn sneller op dan een normaal oogpotlood. Bovendien zie je door de in en uit te draaien tip niet wanneer ze bijna op zijn. Een tip is dus om te zorgen dat je altijd reserve voorraad in huis hebt. Je koopt ze nu extra voordelig bij Bellamilan.

Tot zover mijn blog over mijn ervaringen over enkele van de Pupa producten, hopelijk hebben jullie er wat aan en natuurlijk veel plezier met experimenteren :). 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven