PUPA BB CREAM

Pupa BB Cream – U heeft er vast wel eens van gehoord maar wat is het nou eigenlijk? En hoe kunt u de crème het beste gebruiken? Oorspronkelijk is het product afkomstig uit Azië. Hier werd het al vele jaren gebruikt voordat het ook in Europa populair werd.

BB staat voor Blemish Balm. De Pupa BB Cream is ervoor ontworpen om je huid te verzorgen, kalmeren, voeden en tegelijkertijd oneffenheden te verbergen. Normale foundations verzorgen de huid vaak niet en de BB doet dit dus wel. -Lees verder onderaan de pagina-

Pupa BB cream Er zijn 4 producten.

Actieve filters

Pupa BB Cream - Het product is daarom ook zeer geschikt voor mensen met huidproblemen zoals acne. Meestal wordt het gebruik van foundation dan volledig afgeraden, de BB biedt hiervoor de juiste oplossing.

U kunt het zien als een alles-in-één-crème. Dit komt omdat de crème een sunblock, foundation en een moisturizer in één is. Bij Bella Milan vindt u Verschillende varianten. Wij bieden zelfs een Anti-aging Pupa BB cream.

Kies de juiste Pupa BB Cream

Het is belangrijk om een product te kiezen die bij u past. Wanneer u bijvoorbeeld nog een jonge huid heeft hoeft u niet te kiezen voor een anti-aging product. Zoek hiervoor eerst uit wat de BB-Cream te bieden heeft en wat u graag zou willen. Wilt u bijvoorbeeld een variant met SPF of juist niet. De mogelijke eigenschappen van het product zijn:

§  Huidhydratatie

§  UV-bescherming

§  De huid bleken of een kleurtje geven

§  De huid voeden met vitamines of anti-aging bestanddelen

De Pupa BB Cream is ervoor ontworpen om maximale huidverzorging te combineren met make-up. De getinte dagcrème bedekt oneffenheden en hydrateert de huid. De producten hebben een heerlijke geur en voelt comfortabel aan op de huid. Wanneer u niet houdt van te dekkende make-up dan biedt de BB Cream van het merk Pupa wellicht de juiste uitkomst!

Hoe brengt u de Pupa BB Cream het beste aan?

U kunt ervoor kiezen om de crème met de vingers of met de kwast aan te brengen. Wij hebben een aantal tips voor beide opties voor u op een rijtje gezet:

BB Cream aanbrengen met de vingers

Mensen vinden het vaak handig om make-up met de vingers aan te brengen. Wel is het zo dat het resultaat minder egaal is dan wanneer u een kwast of spons gebruikt. Bij hele dikke crème is het wel handig om het met de vingers aan te brengen omdat het product zich opwarmt door de lichaamswarmte en hierdoor beter smeerbaar wordt.

De Pupa BB Cream is heel soepel en makkelijk aan te brengen dus om deze reden hoeft u het niet te doen. Wanneer u er toch voor kiest om het product met de vingers aan te brengen dan hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

1.     Breng het product aan op de rug van uw hand en gebruik niet te veel.

Hierdoor kunt u het product gemakkelijk verdelen in gelijke porties.

2.     Breng stippen op uw gezicht aan

Breng een stip aan op uw: neus, kin, voorhoofd en wangen. Zorg ervoor dat de stippen van hetzelfde formaat zijn.

3.     Masseer de crème kloppend in de huid

Gebruik uw middelvinger om de Pupa BB Cream in te masseren met ronddraaiende kloppende bewegingen, zodat uw vingers niet de hele tijd op de huid drukken. Hierdoor voorkomt u irritaties. U kunt ook in plaats van kloppen de crème zachtjes vanuit de stippen naar buiten toe vegen.

4.     Breng de crème zachtjes aan rondom de ogen

Bij de ogen is het belangrijk om nog minder druk te zetten. Hierom raden wij aan om hier de BB Cream van Pupa ook voorzichtig in te kloppen. Zo trekken er geen rimpels in de huid en beschadigt u de huid niet

5.     Bedek de onzuiverheden

Zijn er nog wat onzuiverheden zichtbaar? Breng het product op deze plekken dan nog een beetje extra aan.

Pupa BB Cream aanbrengen met een sponsje

Heeft u last van een vette huid? Dan is het goed om een sponsje te gebruiken. U kunt uw huid namelijk nog vetter maken met uw vingers. Daarnaast kunt u het product op een vette huid minder goed uitsmeren met een kwastje. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet:

1.     Breng gezichtsspray aan op de spons

Een spons kan ervoor zorgen dat het vocht uit uw huis wordt getrokken. Door middel van een goede voedende gezichtsspray kan dat voorkomen worden. Daarnaast is de Pupa BB Cream hierdoor makkelijker te verspreiden.

2.     Plaats de crème op de rug van uw hand

Breng de juiste hoeveelheid crème aan op uw hand en maak op uw gezicht stippen op uw neus, wangen, kin en voorhoofd. Ondanks dat u een spons gaat gebruiken om het uit te smeren is het wel goed om de crème met de hand te verdelen. Hierdoor voorkomt u dat u te veel gebruikt.

3.     Smeer het product uit

U kunt nu de Pupa BB Cream uitsmeren met een spons. Zet de juiste hoeveelheid druk, de huid mag best een beetje meebewegen. Het is makkelijk om op het voorhoofd te beginnen en langzaam naar de buitenkant van uw gezicht toe te werken.

4.     Zet geen druk rondom uw ogen.

Zoals we net ook al benoemden is het belangrijk om zo min mogelijk druk te zetten rondom uw ogen. U kunt zachtjes met het sponsje kloppen om het product uit te smeren.

BB Cream aanbrengen met de Kwast

De BB Cream van Pupa is zeer vloeibaar en hierom kan de kwast of het penseel goed gebruikt worden als aanbrengmethode. Deze methode is daarnaast ook zeer geschikt voor mensen met een droge huid. Een spons kan een droge huid verder uitdrogen en de vingers kunnen ervoor zorgen dat de huid geïrriteerd raakt. We hebben weer een aantal aanbrengtips voor u op een rijtje gezet:

1.     Breng de juiste hoeveelheid aan op uw handpalm

U kunt vervolgens de Pupa BB Cream goed verdelen in gelijke stippen met uw hand. Plaats hiervoor weer een stip op de kin, wangen, neus en het voorhoofd. Zorg ervoor dat de stippen ongeveer even groot zijn.

2.     Gebruik de kwast op het product uit te smeren

Het is nu tijd om de crème uit te smeren. Doe dit door de kwast naar buiten te strijken. Hier mag u best wat meer druk voor uitoefenen. Het is handig om op het voorhoofd te beginnen en vanuit hier langzaam naar buiten te werken.

3.     Voorzichtig met uw ogen!

Ook hier geldt: wees voorzichtig met de huid rondom uw ogen. U kunt hiervoor ook uw vingers gebruiken om de Pupa BB Cream zachtjes in te masseren.

BB Cream van Pupa: Dé ideale zomer Essential

Foundation is vaak erg dekkend en dit is in de zomer helemaal niet nodig. Het lijkt vaak niet mooi en daarnaast worden je poriën helemaal afgesloten. Hierdoor is het ook nog eens heel erg warm om foundation te dragen. Hier hebben we een oplossing voor, de Pupa BB Cream! De crème is makkelijk te gebruiken en zit comfortabel op de huid.

 Uw huid ziet er super egaal uit zonder dat u een overdreven make-up look heeft. Daarnaast heeft de crème geeft een mooi natuurlijk effect! Wilt u toch liever iets meer dekking? Combineer het product dan met concealer. Hiermee kunt u gemakkelijk plekjes en oneffenheden wegwerken. Breng voor een nog egalere huid primer aan onder de BB Cream. Onze Pupa BB Cream primer voedt uw huid en zorgt ervoor dat het product nog langer blijft zitten! Daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk!

UV Bescherming

U kunt bij ons ook kiezen voor een Pupa BB Cream die beschermt tegen Uv-straling. Het is belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen zonlicht. Ook wanneer het niet zonnig lijkt, wordt uw gezicht toch blootgesteld aan UV-straling. Hierom raden wij altijd aan om dagelijks zonnebrand te gebruiken of voor een foundation/BB Cream te kiezen met SPF.

Pupa BB Cream kopen bij Bella Milan

In het assortiment van Bella Milan vindt u allerlei producten van het hoogwaardige merk Pupa Milano. Het Italiaanse merk test haar producten niet op dieren en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Daarnaast beschikken alle producten over een hoog pigmentgehalte. Hierdoor profiteert u van goed dekkende BB Cream en langdurig resultaat.

Daarnaast vindt u de producten nergens anders goedkoper dan bij ons! Wij bieden een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat aansluit bij uw wensen. Professionele make-up tegen een eerlijke prijs, dat is wat wij belangrijk vinden. Op onze outlet pagina lopen de kortingen van onze aanbiedingen zelfs op tot wel 70%! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Bestel vandaag nog Pupa BB Cream en profiteer van snelle verzending!