Pupa BB cream

Een Pupa BB cream is perfect wanneer jij een dekkende crème wilt aanbrengen op jouw huid. Hierbij is de BB cream ontwikkeld om de huid aan de ene kant te verzorgen en aan de andere kant is het te combineren met make-up. Hydratatie is nodig voor iedere huid en met dit product kun jij dit simpel aanbrengen.

Pupa BB cream Er zijn 5 producten.

Actieve filters

Wat is Pupa BB cream? 

Een Pupa BB cream is een crème die afkomstig is uit Azië. Het staat voor Blemish Balm en wordt al vele jaren gebruikt in Europa. De BB cream van Pupa Milan hydrateert, verzorgt, kalmeert en voedt de huid. Daarnaast werkt deze oneffenheden weg, alsof het een foundation is.

BB cream heeft een zachte en vloeibare textuur. Het geeft je huid een fijn gevoel, met een lekkere geur. Het grote voordeel van de BB crème ten opzichte van foundation is dat het comfortabel op de huid ligt, je het goed kunt combineren met andere make-up en het verzorgt. Pupa BB cream is perfect voor vrouwen die niet houden van een lange ochtendroutine.

De juiste Pupa BB cream uitzoeken

Een BB cream van Pupa heeft verschillende tinten ontwikkeld. Hierdoor is er altijd een geschikt voor jouw huidskleur. Het past zich ook gemakkelijker aan aan jouw huidskleur, doordat het minder dekkend is dan foundation. Bij Bella Milan vind je veel verschillende typen BB cream van Pupa. Hieronder zetten wij een aantal voor je op een rij.

·       Anti-Eta cream – een anti-age cream.

·       All Skin Cream + Primer – ook geschikt als foundation primer.

·       Anti-Macchia met SPF – maakt de huid zacht en werkt hydraterend.

·       All Skin Cream + Primer for oily skin – de All Skin voor de vette huid.

·       Sun Days BB Bronzer + SPF – geeft een natuurlijk bruine huid en beschermt tegen de zon.

De verschillende varianten zijn geschikt voor diverse huidtypen. Door het hoge verzorgingsgehalte is deze cream ook geschikt voor mensen met een acnéhuid. Wanneer mensen dit hebben wordt foundation vaak afgeraden, doordat dit de vuil maakt. Een BB cream van Pupa Milano kan dan de perfecte oplossing zijn.

Hoe breng ik de BB cream aan?

Een BB cream aanbrengen kan op vele verschillende manieren. Wij leggen jou hieronder uit op welke manieren dit kan en de stappen die je dan het beste kunt volgen. Je kunt er namelijk voor kiezen om je handen/vingers te gebruiken, een spons of een kwast. Alle manieren werken, maar dan zijn er verschillende stappen die je kunt volgen.

Pupa cream is gemakkelijk aan te brengen, doordat het een soepele vloeistof is. Hierdoor is de lichaamswarmte niet direct nodig, die bij een dikker product wel een voordeel zou hebben. Alle opties werken dus goed om een Pupa BB crème aan te brengen.

BB cream van Pupa met de hand aanbrengen

Als eerste bespreken wij de stappen om een BB cream van Pupa aan te brengen met de handen en vingers.

1.     Breng het product op de rug van de hand aan. Gebruik niet teveel! Hierdoor kun jij het product gemakkelijk verdelen in gelijke delen.

2.     Breng stippen aan op het gezicht. Deze kun jij op de neus, kin, wangen en het voorhoofd plaatsen. Het is belangrijk dat de stippen ongeveer even groot zijn.

3.     Masseer de crème kloppend in de huid. Gebruik de middelvinger om de BB cream in te masseren in roterende, kloppende bewegingen. Zorg er dus voor dat jouw vingers de huid niet de hele tijd aanraken. Zo voorkom je irritaties aan de huid. Veeg de stippen ook van binnen naar buiten uit.

4.     Breng de cream van Pupa zachtjes aan rondom de ogen. Het is van belang om hier licht te deppen. Hierdoor krijg je geen rimpels in de huid en beschadigt deze niet.

5.     Bedek de onzuiverheden. Heb je nog een aantal onzuiverheden? Breng dan nog een beetje product aan op deze plekken.

Dit is een snelle manier om het BB product op de huid te plaatsen en natuurlijk aan te brengen.

De BB cream aanbrengen met een spons

Bij een vette huid raden wij vaak aan om de Pupa BB cream aan te brengen met een spons. Volg de stappen hieronder en krijg een flawless huid, zonder vlekken. Met een kwast of met de vingers smeert het minder goed uit of wordt het extra vet. Gebruik daarom een spons!

1.     Breng gezichtsspray aan op de spons. Trek het extra vocht uit de huid met een spons. Door een gezichtsspray te gebruiken kun je de huid voeden en de vettigheid opnemen. Een win-win dus.

2.     Plaats de crème op de rug van de hand aan. Gebruik niet teveel product. Hierdoor kun je vlekken in het gezicht krijgen. Door het eerst op de rug van de hand te plaatsen voorkom je dat je teveel product gebruikt.

3.     Breng stippen aan op het gezicht. Deze kun jij op de neus, kin, wangen en het voorhoofd plaatsen. Het is belangrijk dat de stippen ongeveer even groot zijn.

4.     Smeer het product uit. Smeer nu de Pupa cream uit met een spons. Gebruik niet teveel of te weinig druk, de huid mag wel een beetje meebewegen. Het makkelijkste is om bij het voorhoofd te beginnen en langzaam naar de buitenkant van het gezicht te werken.

5.     Zet geen druk rondom uw ogen. Zet zo min mogelijk druk bij het aanbrengen rondom de ogen. Hierdoor krijg je een egaal gezicht en gaat de crème niet in de rimpels bij de ogen zitten.

De spons is een simpele tactiek voor het aanbrengen van het product. Daarbij komt dat je in één keer het product op veel huid kunt aanbrengen. 

De Pupa cream met een kwast aanbrengen

Een kwast of penseel is zeer geschikt om de BB creams aan te brengen voor mensen met een droge huid. Met een spons kun je de huid nog verder uitdrogen en met de vingers kan de huid geïrriteerd raken. Hieronder vind je weer een aantal tips voor het aanbrengen van de cream!

1.     Breng het product op de rug van de hand aan. Hierdoor kun jij het product gemakkelijk verdelen in gelijke delen.

2.     Breng stippen aan op het gezicht. Deze kun jij op de neus, kin, wangen en het voorhoofd plaatsen. Het is belangrijk dat de stippen ongeveer even groot zijn.

3.     Gebruik de kwast om de stippen uit te smeren. Strijk de kwast van binnen naar buiten. Smeer de BB Cream egaal uit. Je mag hier wel wat meer druk op uitoefenen. Begin bij het voorhoofd en ga langzaam naar beneden voor het beste resultaat.

4.     Wees voorzichtig bij de ogen. Je kunt ervoor kiezen om dit deel van je gezicht met de vingers te doen. Zolang je maar voorzichtig bent en niet te hard drukt.

Eigenlijk zijn alle stappen bij de verschillende aanbrengmanieren in de basis hetzelfde. Het gaat erom dat je niet te hard drukt bij het uitsmeren en je niet teveel of te weinig product gebruikt.

De dekkende BB cream met UV bescherming

De BB cream heeft een dekkende werking. Daarnaast bevatten sommige varianten ook een UV bescherming. Dit werkt tegen huidveroudering. UVA en UVB zijn de grootste veroorzakers van rimpels, oneffenheden en een ouder uitziende huid. Daarnaast zijn er andere risico’s die meespelen, waaronder de kans op huidkanker. Daarom is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon.

Een dekkende variant is geschikt voor mensen die wat oneffenheden willen verbergen of wegwerken. Daarbij zijn er verschillende varianten in ons assortiment. Een Pupa BB Cream 001 is geschikt voor de lichtste huid, nude, en de 002 is voor een donkerdere huid, sand. Hierdoor is er altijd een product geschikt voor jou.  

Waarom een Pupa Milano cream ideaal is in de zomer

Pupa Milano cream is perfect voor de zomer! Waarom? Een foundation is vaak erg dekkend en kan plakkerig aanvoelen. Dit in tegenstelling tot een lichte, comfortabele cream. Foundation is erg warm in de zomer en BB cream juist hydraterend. Daarnaast worden met foundation de poriën afgesloten en is dit lastiger aan te brengen.

De egale huid kun jij ook bereiken met een BB cream van Pupa Milano, zonder dat je er overdreven opgemaakt uitziet. Dit is natuurlijk mooi in de zomer. Dan wil je liever niet een zichtbare dikke laag op je gezicht. Breng de primer erbij aan en krijg direct een gevoede huid. Daarnaast zijn er ook creams met een SPF, helemaal perfect voor de zomer!

Pupa BB cream kopen doe je bij Bella Milan

Een nieuwe Pupa BB Cream kopen doe jij bij Bella Milan. Geniet van een egale, natuurlijke teint op je huid met deze crème. Daarnaast is het merk hypoallergeen, waardoor iedereen het product kan dragen. Pupa Milano is een hoogstaand, kwalitatief merk en alle producten zijn voorzien van natuurlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest.

Bij Bella Milan vind je de beste producten voor een goedkope prijs. Ons uitgebreide assortiment bevat altijd een make-up product die bij jouw huid en wensen past. Wil je hier informatie over hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou helpen om het juiste product uit te zoeken en wie weet zit de Pupa BB Cream in jouw nieuwe ochtendroutine!