Pupa Zero Calorie Chocolate is dé prachtige en sensuele limited edition collectie met chocoladethema. Het hele kleurengamma is verkrijgbaar in de warme en omhullende tinten van extra donkerbruin, kruidig beige tot cappuccino. De producten zijn subtiel geparfumeerd met chocoladenoten voor een heerlijke zintuiglijke ervaring. 

Pupa Zero Calorie Chocolate Er zijn 3 producten.

Actieve filters

Pupa make-up wordt puur genot, een moment om jezelf te verwennen... zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten van je dagelijkse portie chocolade!

ZERO CALORIE CHOCOLATE

De ogen staan centraal met het Zero Calorie Chocolate Eyeshadow Palette, met 7 oogschaduwtinten. Het gezicht wordt verlicht door een zachte gloed met het Zero Calorie Chocolate Face Highlighting Palette. De collectie wordt compleet gemaakt met de Zero Calorie Chocolate Nail Polish, de ultraheldere nagellak gewijd aan de meest iconische chocoladetinten.

Ieder palette en heeft een supercatchy quote met "chocolade" thema op de verpakking. De chromatische en grafische keuze voor de doosjes maakt de producten verfijnd: gemaakt van mat reliëfpapier in pasteltinten, zijn ze geïnspireerd op de wereld van moderne chocolade van hoge kwaliteit.