Pupa eyeliner

Pupa eyeliner een Pupa eyeliner kun jij je mooiste look helemaal afmaken. Het lijkt niet veel, zo’n klein lijntje op je ooglid, maar het is zeker de moeite waard. De eyeliners van Pupa Milano zijn diervriendelijk en blijven de hele dag mooi zitten. Ben jij een fan van eyeliners? Dan wil je zeker de Pupa eyeliner gebruiken.

Pupa Eyeliners Er zijn 28 producten.

Actieve filters

Extra expressie door Pupa eyeliner

Met de Pupa eyeliner krijg je extra expressie in je gezicht. Hierdoor kun jij net dat beetje extra creëren in je make-up look, wat je ander mist. Je kunt er ook voor kiezen om een eyeliner met kleur te nemen. Hiermee zorg je ervoor dat je nog meer diepte krijgt en de meest unieke looks kunt maken. 

De Pupa Milano eyeliner heeft vele verschillende soorten en kleuren eyeliner. Op deze manier weet jij zeker dat je een mooie look neer kunt zetten. Pupa heeft een diepe kleur en bevat geen schadelijke stoffen voor je huid en ogen. Hierdoor kun jij zonder zorgen de producten van Pupa gebruiken. 

Hoe breng ik de Pupa Milano eyeliner aan?

Eyeliner aanbrengen kan voor veel mensen lastig zijn. Er zijn ook veel verschillende manieren waarop je eyeliner kunt gebruiken. Sommige mensen willen een cat-eye look, terwijl anderen alleen een dun lijntje over hun ooglid willen. Hieronder een aantal stappen om je eyeliner goed aan te brengen. 

Doe eerst de rest van je make-up. 

Door eerst je foundation, contour, blush en oogschaduw aan te brengen heb je al een goede basis. Doordat je eyeliner gemakkelijk kunt uitvegen is het belangrijk om eerst de rest van je gezicht te doen, voordat je eyeliner aanbrengt. 

Neem een comfortabele houding aan

Wanneer je eyeliner aanbrengt is het belangrijk dat je er goed bij gaat zitten. Je wilt namelijk zo weinig mogelijk bewegen met je hoofd en je hand. Doe je hoofd een beetje naar achteren en trek de wenkbrauwen iets omhoog. Op deze manier zorg je voor een strakke huid, zonder rimpeltjes. 

Begin bij het moeilijkste oog

Door met het moeilijkste oog te beginnen, kun je het makkelijkere oog beter gelijk krijgen. Begin je met het makkelijke oog, dan kan het lastig zijn om het moeilijke oog op dezelfde manier te tekenen. 

Van buiten naar binnen werken

Door aan de buitenkant van het oog te beginnen heb je meer controle. Doordat je bij de wing begint is het gemakkelijker te corrigeren, mocht je een uitschieter maken. De lijn langs de oogrand is niet het lastigste gedeelte. Begin daarom altijd bij de moeilijke stukken, zodat je die goed kunt verwijderen, zonder de lijn weg te halen. Breng als laatste de mascara aan en je look is compleet!

De verschillende soorten eyeliner

Fan van eyeliner? Dan weet jij als geen ander welke soorten er allemaal zijn. Is dit nieuw voor jou? Dan leggen wij graag even uit welke soorten eyeliner je van Pupa Milano kunt verwachten. 

  • Een gelliner – deze is gemakkelijker aan te brengen dan een vloeibare variant. Heeft een mooie matte finish en heeft een intense kleur. 
  • Een vloeibare eyeliner – deze realiseert het meest intense resultaat. Ook in de regen blijft deze goed zitten, aangezien ze vaak waterproof zijn. 
  • Een eyeliner stift – hierbij zit de eyeliner als een stift verpakt. Deze zijn enorm comfortabel in de hand en zorgen voor een goede coördinatie van de wing. 

Het belangrijkste tijdens het uitzoeken van een product is wat voor jou comfortabel is. Je kunt meerdere eyeliners van Pupa proberen om er voor jou achter te komen wat het fijnste werkt. De belangrijkste tip is: blijven oefenen!

Welke Pupa eyeliner is geschikt voor jouw oogvorm?

Oogvormen kunnen een belangrijke rol spelen voor welke eyeliner je het beste kunt gebruiken. Het aanbrengen kan namelijk bij iedere vorm anders uitpakken. Je kunt een video bekijken over hoe je Pupa eyeliner aanbrengt, maar als die persoon een andere oogvorm heeft, dan heeft het weinig zin. 

Eyeliner voor amandelvormige ogen

Een oogvorm die door veel vrouwen gewild is, zijn de amandelvormige ogen. Voor de eyeliner is dit ook een ideale oogvorm. Je kunt namelijk iedere lijn zetten die je wilt op je ooglid. Van een dun lijntje over het ooglid tot een grove cateye. Alles is mogelijk met deze oogvorm en alles ziet er mooi uit. 

Pupa Milano eyeliner bij afhangende ooghoeken

Gaan de hoekjes van jouw oog een beetje omlaag? Dat kan een bepaalde charme geven, maar is met een eyeliner soms ook lastig. Wij geven jou als tip om je ogen iets te corrigeren door de eyeliner iets hoger te plaatsen dan je ooghoek. Hierdoor krijg jij een meer open blik. Je kunt eyeliner onder je oog het beste vermijden, aangezien je hierdoor weer een gesloten uitstraling krijgt. 

Aanbreng tips bij ronde ogen

Heb jij mooie grote ogen? Dan is de kans groot dat je een ronde oogvorm hebt. Je hebt van jezelf al een open en frisse look. Het aanbrengen van eyeliner kan op vele manieren. Wil jij een amandelvormige vorm creëren met eyeliner? Dan kun je dit faken door het einde van de wing dikker te maken. Hierdoor vul je de ronde vorm van je oog op met eyeliner, waardoor je oog een andere vorm lijkt te hebben. 

Smalle ogen en eyeliner

Een minder zichtbaar ooglid wijst vaak op smalle ogen. Wil jij optisch grotere ogen? Dan kun je met een lichte kleur eyeliner dit realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur grijs of bruin. Hierdoor krijg je een groter ogend oog. Een tip! Zet de lijn dichtbij de wimperrand, op deze manier komt de eyeliner niet op je ooglid en veroorzaakt het geen zwarte vlekken. 

Pupa eyeliner kopen bij Bella Milan

Pupa eyeliner kopen doe je bij Bella Milan. Wij hebben een ruim assortiment aan eyeliners van Pupa Milano. Ook hebben wij de beste prijs voor jou! Met dit product kun jij jouw make-up look helemaal afmaken. Wij zijn fan van de producten van dit mooie merk, aangezien het diervriendelijk is en de beste pigmentatie kent. Daarnaast is het ook betaalbaar en heb jij het snel in huis wanneer je het bij ons bestelt!

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over de verschillende eyeliners. Hierdoor kunnen wij het beste product adviseren voor jouw wensen. Ben jij er al uit en wil jij een product bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel gemakkelijk je nieuwe Pupa eyeliner bij Bella Milan.