PUPA BRONZER: ZOMERSE KLEURTJES

Pupa Bronzer is een populair product om het gehele jaar door een gezond en gebruind kleurtje op je gezicht te creëren. Zo lijkt het of je altijd net terugkomt van een zon vakantie!  Deze producten zijn verkrijgbaar als Pupa bronzing powder of als vloeibaar product. Hieronder lees je alles over de Pupa Milano Bronzer producten. Creëer een frisse, zomerse en gezonde look met de Pupa Bronzer.

Pupa Bronzing Er zijn 9 producten.

Actieve filters

Wat is Pupa Bronzer?

Met Pupa Bronzer creëer je met een handomdraai een gebruinde look op je gezicht. Dit product wordt gebruikt om een subtiele bruine teint te geven, zonder dat het onnatuurlijk lijkt. Sommige mensen gebruiken namelijk een foundation die een teint donkerder is dan de huidskleur om dit effect te creëren. Dit brengen ze aan op het volledige gezicht maar geeft een groot en hard contrast met de nek/hals. 

De Pupa Bronzer zorgt ervoor dat je juist een egale en subtiele, bruine tint kan aanbrengen en dit natuurlijk oogt. De bronzing powders van Pupa zorgen ervoor dat het lijkt alsof je een gezond kleurtje hebt. Dit product wordt veelal in de herfst, winter en lente gebruikt. Als aanloop naar de zomer om de huid toch wat extra kleur te geven in de koudere maanden. Maar ook in de zomer kan de Pupa Bronzer natuurlijk perfect gebruikt worden om je zomerse kleur mee te benadrukken of aan te vullen. Benieuwd welke Pupa Bronzer het beste bij jou past? Lees snel verder!

Verschillende soorten Pupa bronzing powder

In het assortiment van Bella Milan vind je verschillende soorten Pupa Bronzing Powder. De Pupa bronzing powders zijn als enkele bronzing kleur verkrijgbaar of als palet in combinatie met bijvoorbeeld blush of highlighter. 

De Pupa Bronzing & Glowing all-in one pallet is een voorbeeld van een bronzer pallet waar bronzer, highlighter en contour poeders zijn samengevoegd. Dit geeft de mogelijkheid om naast de zonnige gloed ook wat extra kleur en glans aan te brengen op het gezicht. 

Bronzing poeder heeft soms een lichte glans, maar kan ook mat zijn. Ook kun je dit product met glitter vinden. Per product wordt aangegeven wat voor soort effect het product heeft op het gelaat. Voor het kiezen van de juiste kleur Pupa Bronzing Powder is het verstandig om uit te gaan van de kleur die je huid ongeveer heeft wanneer je echt gebruind bent. Wij adviseren om ongeveer één teint donkerder te kiezen als je huidskleur.

Bekijk het volledige assortiment en kijk welke Pupa Bronzing Powder het best bij jou past! Heb je meer informatie nodig of wil je een specialist spreken? Neem dan contact op met Bella Milan.

Pupa Milano Bronzer Aanbrengen

Pupa Milano Bronzer aanbrengen is niet moeilijk, maar je moet wel weten waar je rekening mee moet houden. De Pupa Bronzing Powders breng je aan met een make-up penseel. Wanneer het gaat om een vloeibare bronzer kun je een sponsje of je vingers gebruiken. 

Het mooiste is om de bronzer aan te brengen op de plekken waar je normaliter het eerste bruin wordt van de zon. Dit zijn vaak de delen van je gezicht die wat bollen of wat uitsteken. Denk hierbij aan je voorhoofd, jukbeenderen, neus, kaaklijn en eventueel sleutelbenen. 

Een trucje om de Pupa Milano Bronzer aan te brengen is door het aan te brengen in de vorm van een 3. Begin op het voorhoofd, dan de junkbeenderen en dan de kaaklijn. Dit doe je aan beide kanten van het gezicht. Daarna kun je eventueel de sleutelbenen nog lichtelijk accentueren. Op deze manier creëer je de ultieme summer glow met de Pupa Milano Bronzer.

Beste Pupa Bronzer kopen 

De beste Pupa Bronzer kopen? Dan moet je natuurlijk precies weten waar je naar op zoek bent. Wil jij een voordelige optie? Kies dan voor de Pupa Desert Bronzing Powder. Dit matte poeder brengt een egale tint aan je gezicht en heeft een effen afwerking. Dit make-up product kun je gemakkelijk de hele dag dragen! 

Wanneer je liever een glans toevoegt aan je make up routine kun je ook de PUPA Summer Escape Marbled Bronzer gebruiken. Deze bronzer heeft een prachtige warme toon en een marmer ontwerp. 

Op zoek naar een vloeibare bronzer? Ga dan voor de Pupa Coconut Lovers Face Gel! Een vloeibare Pupa bronzer met SPF, die ideaal is voor in de zomer? Ook die hebben we; de Pupa Sun Days BB Bronzer

Bij Bella Milan koop je Pupa Bronzers tegen de scherpste prijzen! Wil jij meer weten over de werking of het aanbrengen van een Pupa Bronzer? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen jou verder met een Pupa Bronzer kopen.