Pupa lipgloss

Pupa lipgloss is er in veel verschillende varianten! Ben je op zoek naar een extra glossy of juist matte finish? Ga je liever voor een vrolijke kleur of toch liever een natuurlijke teint? Bij Bella Milan vind je de Pupa lipgloss waar je naar op zoek bent. 

Pupa Lipgloss Er zijn 16 producten.

Actieve filters

Pupa lipgloss voor glanzende en verzorgde lippen

Pupa lipgloss zorgt ervoor dat je lippen glanzen en worden verzorgd. Lipgloss is make-up speciaal ontwikkeld voor de lippen. De Pupa gloss heeft een vloeibare structuur en is daardoor gemakkelijk aan te brengen. Iedere Pupa lipgloss is voorzien van een flexibele applicator waarmee de gloss met precisie aangebracht kan worden en die zorgt voor een egale verdeling. 

De meeste lipgloss geven een “wet & shine” glans. Dit zorgt ervoor dat de lippen er verzorgd en gezond uitzien. Vaak heeft gloss ook het effect dat de lippen voller lijken. 

In de lipgloss van Pupa wordt vaak arganolie verwerkt. Deze olie zorgt ervoor dat je lippen worden beschermd. Arganolie ondersteunt namelijk het herstellend vermogen van de huid. Daarnaast heeft arganolie een extreem hydraterende werking waardoor dit ook erg goed werkt tegen droge lippen. 

De verschillende kleuren van Pupa lipgloss

Pupa lipgloss is verkrijgbaar in meer dan 15 verschillende kleuren. De fellere kleuren van Pupa zijn intens en zijn ontwikkeld om bij zoveel mogelijk verschillende huidskleuren te passen. Daarentegen zijn de natuurlijke kleuren van Pupa ontwikkeld om een rustig en verzorgd effect te geven. 

Daarnaast heeft Pupa verschillende lipgloss ontwikkeld met een “Matt effect”. Deze lipgloss wordt ook wel vloeibare lipstick genoemd. Het heeft een perfecte dekking en geeft een zacht gevoel. Zowel de natuurlijke tinten als de fellere kleuren van de Pupa lipgloss zijn met Matt finish verkrijgbaar.  

Combineer Pupa lipmake-up voor stralende lippen

Door het combineren van verschillende Pupa lipmake-up creëer je een stralende look! Denk hierbij aan het gebruiken van de Pupa lippotloden als basis in combinatie met de Pupa lipgloss. Wil je nog meer dekking of ben je op zoek naar een mooie mix van kleuren? Denk dan eens aan het aanbrengen van Pupa lippenstift of lipstick onder een mooie gekleurde gloss. 

Al deze producten zijn met elkaar te combineren en zijn zo ontworpen dat ze elkaar aanvullen en zorgen voor een verzorgde look!  

Pupa make-up populair bij professionals én consumenten

Het Italiaanse merk Pupa make-up is in 1976 opgericht en is geëvolueerd van make-upmerk voor tieners tot een volwaardig beautymerk voor make-upliefhebbers. Het merk is populair onder zowel professionals als consumenten. 

Het merk staat bekend om het meegaan met de nieuwste trends en gedurfde keuzes, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dus ben jij op zoek naar make-up waarmee jij jezelf het beste kan uitdrukken? Dan zijn de producten van Pupa make-up echt iets voor jou!

Bestel je favoriete Pupa lipgloss online bij Bella Milan

Heb je jouw favoriete Pupa lipgloss gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk en snel bij Bella Milan! Plaats je je bestelling vandaag vóór 16:00? Dan wordt je bestelling op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. Dus bestel nu je Pupa lipgloss en geniet snel van glanzende en verzorgde lippen!