Pupa Milano, het trendy Italiaanse Make-up merk

In dit gedeelte van onze webshop vindt u alle Pupa Milano make-up.
We hebben de Pupa make-up overzichtelijk verdeelt in een aantal hoofdcategorieën, als pupa oogmake-up, Pupa lippen, Pupa gezichtsmake-up etc...

Daaronder vindt u de bijbehorende subcategorieën als Pupa mascara, Pupa oogpotloden, Pupa Foundation, Pupa BB cream, etc....

Zodat u heel overzichtelijk uw make-upproducten kunt bestellen.

Zoekt u een Pupa make-up product dat niet meer in het normale assortiment zit, kijkt u dan eens in onze make-up outlet. Hier vindt u heel veel make-up met heel veel korting.

Wij leveren alle  Pupa make-up snel uit eigen voorraad.

PUPA Milano is hét trendy Italiaanse make-up merk!

Het dochtertje van Italiaan Mr. A. Gatti kreeg in haar jonge jaren last van allergiën van de op dat moment verkrijgbare make-up. Daarom begon de heer A. Gatti in 1976 met het ontwerpen van een aantal kleine make-up beauty kitjes voor zijn dochtertje. Zijn dochtertje noemde hij altijd liefkozend Pupa. Pupa betekent letterlijk poppetje of klein meisje. Hiermee was een naam geboren die nog veel naam zou maken.

Ondertussen heeft Pupa zich ontpopt tot een zeer professioneel make-up merk met grote internationale faam. De make-up van Pupa is innovatief en betrouwbaar door de samenstelling. Mooi, uniek en functioneel door het design. Deze originaliteit is zelfs in 1997 beloond met een Oscar.

Wie Pupa eenmaal heeft ontdekt is verkocht!

Pupa Make-up Er zijn 396 producten.

Actieve filters