Pupa Blush

De Pupa blush is zijdezacht en geeft het gezicht een verbluffende uitstraling.  De zachte textuur - verrijkt met kostbare ultrafijne parels - geeft je wangen en jukbeenderen een tintje door ze te verbeteren met ongelooflijke gloeiende tinten.

Alle blushers zijn dermatologisch getest, dit houdt in dat dermatologen eventuele bijwerkingen hebben getest op vrijwilligers. De Pupa Blush is geschikt voor alle huidtypen!

  •        Laag allergierisico
  •        Vrij van parabenen
  •        Dermatologisch getest

Wat is blush?

Blush is een poeder (of crème) voor je wangen die zorgen voor een gezonde kleur. Daarnaast kan je met een blush bijvoorbeeld je jukbeenderen beter accentueren. Veel vrouwen beschouwen blush, naast mascara , dan ook als een must in hun dagelijkse make-up routine. Heb je een dag geen zin in make-up? Probeer dan eens een beetje mascara en blush. Je zult zien dat dit al een wereld van verschil kan maken.

Hoe Gebruik je Blush?

Wanneer je een blush wilt gebruiken, kan je dit het beste doen nadat je foundation, concealer of poeder hebt aangebracht (mocht je dit gebruiken).  Blush is het best te gebruiken in combinatie met een blushkwast of blusherpenseel.

  1.      Veeg de kwast één keer voorzichtig door de blush
  2.      Tik overtollig poeder van de kwast
  3.      Breng de blush met roterende bewegingen aan op het gezicht

Pupa Blush Aanbrengen op de jukbeenderen of de appeltjes van je wangen?

Dit is volledig naar eigen smaak. Probeer beide uit en kijk wat voor jouw gezicht het mooiste resultaat oplevert.

Het optimale effect!

  •        Jukbeenderen

Waar zitten je jukbeenderen precies? Door te zuigen op je wangen zul je hierachter komen. Probeer de Pupa Blush hoog op de jukbeenderen aan te brengen, maar pas op, niet te dicht bij je ogen aanbrengen!

  •        Appeltjes van de wangen

Lach naar jezelf terwijl je in de spiegel kijkt. Op deze manier worden de appeltjes in je gezicht beter zichtbaar. Breng de blush aan op het bovenste gedeelte van de ronding. Blijf tijdens het aanbrengen lachen. De laatste tip: breng de blush niet te dicht aan bij de neus voor een optimaal effect!

Pupa Blush-Rouge Er zijn 19 producten.

Actieve filters