Glow Obsession is Pupa’s nieuwe Meta - Highlicht - universum, de viering van luxe dat jouw gelaat, ogen en zelfs jouw glimlach doet oplichten. De huid wordt belicht met een metaalachtige glans en de kenmerken van het gezicht worden benadrukt met een stralende afwerking.

Drie verschillende texturen geven verschillende gradaties van intensiviteit en make-up resultaten:

De Stick All Over Highlighter is Pupa’s “slimste” product met een handige stick voor een snelle en precieze aanbreng. Perfect om lichtreflecties te creëren op de kenmerken van het gezicht in één enkele stap. Het geeft een delicate sluier met een stralend natuurlijke afwerking voor een “lichtverspreidend effect”.

De tweede highligher is de Compact All Over Highlighter. Dit is een hybride poeder met een subtiel en zijdezacht gevoel. Het omringt het gezicht met een sluier van kleur voor een “puur licht effect” en opbouwbare intensiteit. Het design van het poeder is met hedendaagse patronen die de glans van het product benadrukken.

Tot slot is er de Liquid All Over Highlighter. Dit product is de highlighter met een “metaalachtig-natte” afwerking en gemiddeld tot veel kleur afgeeft. De drie tinten gaan van goudbrons naar rozige tonen met holografische parels.

Pupa Glow Obsession Er zijn 4 producten.

Actieve filters