Pupa Winter Blooming

De Pupa Winter Blooming collectie is een populaire collectie voor de wintermaanden. In de winter gebruikt men vaak andere make-up, gezichtsverzorging en parfum als in de zomer. Met de prachtige Pupa Winter Blooming collectie ben jij klaar voor de winter! Lees in hieronder alles over deze populaire collectie. 

Pupa Winter Blooming Er zijn 8 producten.

Actieve filters

Waarom zijn de Pupa Winter Blooming producten anders dan producten voor de zomer? 

In de winter gebruikt men vaak andere make-up en gezichtsverzorging (zoals de Pupa Winter Blooming producten) dan in de zomermaanden. Dit heeft met verschillende dingen te maken. De belangrijkste redenen zijn: 

  1. Andere weersomstandigheden; 
  2. Andere trends; 
  3. Andere beleving; 

 

Door de koude temperaturen, lage luchtvochtigheid, verwarmde ruimtes en weersomstandigheden als wind en regen kunnen zorgen voor huidirritaties, het uitdrogen of barsten van de huid of een gevoelige huid. 

 

Daarnaast veranderen de trends in de fashionindustrie per seizoen. Ook is onze huid in de winter vaak bleker, waardoor kleuren anders ogen. In de winter draagt men veelal meer donkere en warme kleuren, terwijl in de zomer vaker gekozen wordt voor frisse, lichte en felle kleuren. Hetzelfde geldt voor parfum. De Pupa Winter Blooming producten spelen perfect in op deze factoren. 

De Pupa Milano Winter Blooming collectie is gemaakt voor de wintertijd!

De Pupa Milano Winter Blooming collectie is speciaal ontwikkeld voor de wintertijd. In de collectie zitten producten voor gezichtsverzorging met extra hydratatie, lipverzorging en het gebruik van winterse kleuren! 

 

Door het gebruik van de volledige Winter Blooming collectie ben je verzekerd van een stralende winterse look. Maar de producten zijn uiteraard ook erg goed los van elkaar te gebruiken. Kies voor de producten die aansluiten bij jouw behoeften. Heb je vragen over de Pupa Milano Winter Blooming producten? Neem gerust contact met ons op!

Zorg voor extra hydratatie

Zoals gezegd is het in de winter erg belangrijk om je huid te hydrateren. Doordat de luchtvochtigheid in de winter een stuk lager is, kan de huid geen vocht onttrekken uit de lucht en droogt het sneller uit. Door het gebruik van de Pupa Winter Blooming Serum wordt het gezicht direct gehydrateerd en zal het er fris en stralend uitzien! 

 

Waar veel mensen in de winter ook last van hebben, is droge lippen. Dit kan zelfs zover gaan dat je last krijgt van gebarsten lippen en dit kan ook nog eens zeer pijnlijk zijn! Veel redenen dus om je lipverzorging in de winter ook op peil te houden. Dit kun je doen door middel van de Pupa Winter Bloomin Petalips Care. Deze lipverzorging is een infusie van bloemblaadjes in natuurlijke olie. 

Voeg kleur toe aan je gezicht met de Pupa Winter Blooming producten

In de winter ziet de wereld er vaak wat grijs en grauw uit. Ook onze huid heeft in de winter iets minder kleur dan in de zomermaanden. Om te zorgen dat je een gezonde blos op je wangen hebt, kun je de Pupa Winter Blooming Highlighting Blush gebruiken! Deze blush combineert een mooie warme kleur met een lichte glans. 

 

En ook jouw lippen krijgen een warme en zachte kleur met de Pupa Winter Blooming Petalips lippenstift. En deze lippenstift heeft naast de prachtige kleur ook het voordeel dat het verzachtende en hydraterende eigenschappen heeft. 

 

Tot slot breng je prachtige oogmake-up aan door middel van de Pupa Winter Blooming Oogschaduw palette en de Pupa Winter Blooming Multiplay Oogpotlood. Het palette bestaat uit 7 warme kleuren waarmee je prachtige dagelijkse make-up looks maar ook feestelijke make-up looks kunt maken. 

Verzorgd van top tot teen met de Pupa Winter Blooming producten

Met de producten uit de Pupa Winter Blooming collectie kun je jezelf letterlijk verzorgen van top tot teen! In de collectie vind je namelijk naast de eerder genoemde producten ook een heerlijk parfum, namelijk de Pupa Winter Blooming Eau de Toilette. Een goede winterse look houdt namelijk niet op bij wat je alleen kunt zien, maar ook een bloemig parfum past hier uitstekend bij. 

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je jouw hand- en teennagels verzorgen met een bijpassende Pupa Winter Blooming geparfumeerde nagellak in de kleuren Tea Rose of Ruby Rose. Op deze manier maak je jouw winterse look helemaal af! Meer weten over de Pupa Winter collectie? Neem contact op met onze specialisten. 

 

Bestel jouw Pupa Milano Winter Blooming producten bij Bella Milan!

Bestel gemakkelijk jouw Pupa Milano Winter Blooming producten bij Bella Milan. Geniet van een snelle verzending en persoonlijk advies. Je vindt de producten van Pupa Milano online nergens zo goedkoop als bij Bella Milan. 

 

Heb jij nog vragen over de producten uit de Winter Blooming collectie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!