Pupa poeder

Met Pupa poeder creëer je gemakkelijk een egale en gematteerde teint. Er zijn veel verschillende soorten Pupa powder make-up. Maak je keuze uit Pupa baked powder, Pupa compact powder, Pupa loose powder en meer! Meer weten over Pupa poeder make-up? Lees dan hieronder snel verder.

Pupa Poeder make-up Er zijn 10 producten.

Actieve filters

Wat is Pupa poeder make-up? 

Pupa poeder make-up komt in veel verschillende soorten. Deze make-up is bedoeld om het gelaat egaler te maken. De ene poeder van Pupa zorgt ervoor dat de onderliggende make-up zo lang mogelijk blijft zitten en de andere poeder zorgt er juist voor dat het geheel een egale en natuurlijke afwerking krijgt doordat lijntjes en poriën minder zichtbaar worden. Ook zijn er Pupa poeders die juist een camouflerende werking hebben. 

Welke soorten Pupa powder make-up zijn er?

Zoals gezegd zijn er verschillende soorten Pupa powder make-up. De meest voorkomende soorten Pupa powder zijn:

 

 

Iedere powder heeft een eigen doel en effect. Kijk daarom goed naar het gewenste resultaat alvorens je een Pupa powder aanschaft. Twijfel je wat voor jou het beste werkt? Probeer wat verschillende producten uit of neem contact met ons op voor advies! 

Het verschil tussen Pupa baked powder en Pupa loose powder? 

Pupa loose powder bestaat uit super fijne korreltjes. Dit product is ideaal voor mensen met een vette huid omdat hier minder oliën in verwerkt zijn. Het is belangrijk om een kleur loose powder van Pupa te kiezen die past bij jouw huidskleur. 

 

Pupa baked powder gebruik je voor de zogenaamde baking techniek. Hierbij wordt de poeder aangebracht en laat je dit een paar minuten zitten. Op deze manier wordt de foundation en concealer vastgezet. 


Gebruik deze poeders voor complete make-up looks en op foto’s ziet je make-up er ook het mooiste uit! Het vastzetten van make-up wordt dus door zowel Pupa baked powder als Pupa loose powder gedaan.

 

Wat is Pupa compact powder? 

Pupa compact powder wordt gebruikt om een lichte dekking te creëren of foundation vast te zetten. Dit is een voorbeeld van een Pupa poeder dat gebruikt wordt om oneffenheden weg te werken en een extra egale finish te geven aan een make-up look.

 

Omdat er meer oliën in deze producten verwerkt zitten zijn deze geschikt voor mensen met een droge tot normale huid. Kies een kleur poeder die gelijk is aan je huidskleur of foundation. Dit product is geschikt voor de alledaagse make-up looks. 

Hoe breng je Pupa face powder aan? 

Alle Pupa face powder breng je aan met een kwast of bijgeleverde zachte applicator. Een applicator is vaak een rond klein kussentje die in de poeder gedept kan worden. Met een kwast kun je de poeder gericht en met precisie aanbrengen. 

 

Begin op het voorhoofd en werk richting de kin. Werk altijd van binnen naar buiten. Vergeet niet om ook de hals mee te nemen. Wanneer gedurende de dag bepaalde delen van het gezicht gaan glimmen, kan dit worden bijgewerkt.

Koop je Pupa poeder make-up bij Bella Milan!

Bestel nu eenvoudig en snel je Pupa poeder make-up bij Bella Milan. Geniet van de scherpste prijzen en snelle service. Heb je vragen over de Pupa poeder producten, neem dan gerust contact met ons op!