Herroepingsplicht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wanneer zegels van verpakking of product zijn verbroken zullen deze net als reeds gebruikte of aangetaste cosmetica producten omwille van hygiëne nimmer als retour worden geaccepteerd, tenzij er sprake is van bederf of fabricage fout.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@makeup4all.nl.

Vermeld hierbij altijd uw naam en ordernummer en de producten die u wilt retourneren.

Wij zullen vervolgens de procedure aangeven.

Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour worden teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen en aan de voorwaarden voor zoals hierboven is omschreven.

Omdat makeup4all een groot assortiment aan make-upartikelen heeft voor de huid is het uit hygienisch oogpunt helaas niet mogelijk om gebruikte/beschadigde producten te retourneren of te ruilen. Verpakkingen en producten met verbroken zegels worden nimmer geaccepteerd als retour.