Pupa Oogpotlood

Bent u opzoek naar een Pupa Oogpotlood? Bella Milan biedt een zeer ruim assortiment in Pupa Milano make-up. Het Italiaanse merk staat bekend om haar hoge kwaliteit. De make-up wordt niet getest op dieren en is zeer goed gepigmenteerd. Hierdoor blijven de producten altijd heel lang zitten.

Pupa Oogpotloden Er zijn 20 producten.

Actieve filters

Pupa Oogpotloden:

De ogen zijn de spiegels van de ziel en vallen altijd direct op wanneer je iemand ziet. Iedereen wil natuurlijk graag mooie ogen en de juiste make-up maakt dit mogelijk. Maak uw ogen nog sprekender door middel van oogpotlood van Pupa. Heeft u bruine ogen? Kies dan voor het Pupa Elm Green oogpotlood. Pupa oogpotlood in het groen geeft bij bruine ogen namelijk een prachtig effect!

Welke Pupa Oogpotloden u bij Bella Milan kunt kopen

Een vermoeide look? Kleine ogen? Met een Pupa oogpotlood is dat zo opgelost! Maar het product moet wel op de juiste manier toegepast worden. Een zwart oogpotlood kan bijvoorbeeld de ogen optisch kleiner doen lijken. Terwijl een blauw oogpotlood bij blauwe ogen de ogen groter en sprekender maakt. 

Koop dus zomaar nooit een kleur zonder eerst goed na te denken wat voor effect u wilt bereiken met de oogmake-up. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment. Hierdoor zit er gegarandeerd een kleur tussen die bij uw look past. Daarnaast kunt u kiezen tussen een Pupa waterproof oogpotlood of een normale. 

De verschillende typen

Wij bieden verschillende series van Pupa, waaronder de Pupa oogpotlood Multiplay serie. Hierbij ontvangt u bij de standaard kleurserie altijd twee stuks voor de prijs van slechts €25,-! Het kleurenpallet van deze serie is zeer uiteenlopend. Zo kunt u kiezen voor wit, groen, bruin of zelfs paars. De kleurcodes die u binnen deze serie vindt zijn onder andere: het Pupa oogpotlood 56, 57 Triple en het waterproof oogpotlood 510. We hebben de series nog even voor u op een rijtje gezet:

 • §  Multiplay

  §  Sport Addicted

  §  Vamp! Eye Pencil

  §  Made to Last Definition Eyes

Kies uit de vele kleuren en creëer prachtige looks met een Pupa oogpotlood!

Hoe u het Pupa oogpotlood het beste aan kunt brengen

We lachen er altijd wel om wanneer we onze mond open hebben staan als we onze make-up aanbrengen, maar het werkt echt! De ogen ontspannen zich namelijk op het moment dat u uw mond een beetje opendoet. Daarnaast is een vaste hand zeker een vereiste wanneer u het potlood wilt aanbrengen. Heeft u geen vaste hand en vindt u dit lastig? 

Probeer dan niet in één keer de hele lijn te trekken. Breng iedere keer een klein stukje aan net zolang tot de lijn compleet is. Het is ook een optie om midden in het ooglid te beginnen. Op deze manier kunt u vanuit beide kanten de lijn doortrekken naar beide kanten. Met deze tips is het voor u ook zeker mogelijk om een prachtige look te creëren met Pupa oogpotlood.

De Do’s en Don’ts van het gebruik van oogpotlood

Het gebruik van oogpotlood kan nogal precies komen omdat het belangrijk is om een kleur te kiezen die bij uw ogen past. We hebben een aantal feitjes voor u op een rijtje gezet:

 • §  Door en lijntje Pupa oogpotlood onder uw ogen te tekenen lijken uw ogen optisch groter

  §  Door een lijntje in het oog te zetten lijken uw ogen optisch kleiner

  §  Bruin en rood oogpotlood geven uw ogen een huilerig effect

  §  Nude potlood geeft een natuurlijke en open blik

  §  Probeer vrolijke kleurtjes die bij uw ogen passen voor een unieke look

  §  Gebruik het potlood enkel in het oog (op de waterlijn) als het product hiervoor bedoeld is. Zo voorkomt u infecties!

Een lijntje in of onder het oog kan een ontzettend groot verschil geven. Zo kunt u de ogen optisch kleiner of groter laten lijken. Dit geldt dan wel voornamelijk voor donkergekleurde potloden. Een licht Pupa oogpotlood kan zowel in als onder het oog worden toegepast en zal u een open blik en groter ogen geven. 

Nog een paar tips!

 • §  Vollere wimpers: Gebruik een zwart oogpotlood en breng het aan op de bovenste waterlijn

  §  Optisch grotere ogen: Breng met een wit oogpotlood aan op de onderste waterlijn.

Wil je dat jouw oogmake-up zo lang mogelijk blijft zitten? Dan kunt u het beste waterproof oogpotloden te gebruiken. Verder is het belangrijk om de potloden regelmatig te slijpen.

Een Verbluffende look met Pupa oogpotlood

Met oogpotlood alleen bent u natuurlijk nog niet klaar. We combineren het product vaak met mascara, oogschaduw en/of eyeliner. U kunt zowel het potlood als de eyeliner op het ooglid langs de wimperrand aanbrengen. Eyeliner geeft vaak een wat extremere look, dus het is maar net waarvoor u in de stemming bent! 

Het oogpotlood is vaak wel makkelijker in gebruik en beter te corrigeren. Het is ook een optie om de potloodlijn subtiel te laten overlopen in uw oogschaduw. Hiermee kunt u een prachtig ombre (kleurverloop) effect creëren. 

Pupa oogpotlood kopen bij Bella Milan

Bij Bella Milan vindt u een ruim assortiment make-up van Pupa tegen. Wij bieden al onze producten altijd aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben regelmatig leuke aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn om in de gaten gehouden te worden. 

Wanneer u kiest voor Bella Milan profiteert u altijd van een snelle verzending. Vandaag besteld = morgen in huis! Niet tevreden? Geen probleem! U heeft altijd 14 dagen om uw bestelling te retourneren. Bestel vandaag nog een Pupa oogpotlood en u kunt het product morgen al gebruiken!