Pupa Concealer

De Pupa Concealer camoufleert roodheid of oneffenheden gemakkelijk en snel. Daarentegen benadrukken onze concealers juist de sterke punten van het gezicht. De Pupa Concealers zijn verkrijgbaar als pasta, crème of stick.

Wij bieden een compleet aanbod van Pupa Concealer producten:

Wat is een concealer?

Een concealer is een populair product onder vrouwen. Het wordt gebruikt om onzuiverheden en vlekjes in het gezicht te verbergen. Het grote voordeel van concealer is dat je het heel plaatselijk kan aanbrengen op het gezicht. De concealer is een huidkleurige crème en is verkrijgbaar in diverse kleuren, dus ook in de juist kleur voor jouw huid!

Hoe breng je een concealer aan?

Concealer gebruik je op een schone huid, dus nadat je een huidverzorgingsproduct hebt aangebracht. Het maakt daarentegen niet uit of je het voor of ná foundation (LINK) gebruikt. De meeste gebruikelijke manier is het zetten van een paar stipjes, smeer dit vervolgens voorzichtig uit met je vingers.

Welke Concealer heb ik nodig?

Puistjes

Puistje verbergen? Kies dan voor een vetvrije concealer die vrij dik is, zoals de Pupa Natural Side Concealer.

Roodheid

Roodheid kun je het beste camoufleren met een huidskleurige concealer, zoals de:Pupa Cover Stick Concealerzz.

Donkere kringen

Donkere kringen rondom je ogen? Om dit het beste te camoufleren raden wij de Pupa Luminys Touch of de Pupa Cover Stick Concealer aan. Dit neutraliseert de blauw-grijze kleur onder je ogen.

Sporten

Een concealer voor het sporten? De Pupa Sport Addicted Concealer is speciaal ontwikkeld voor het sporten.

Pupa Concealer Er zijn 9 producten.

Actieve filters