PUPA CONCEALER

De Pupa Concealer is één van onze populairste producten. De Pupa Concealers zijn verkrijgbaar als pasta, crème of stick.

Wij bieden een compleet aanbod van Pupa Milano Concealer producten:

       Pupa Cover Cream Concealer: Een vloeibare concealer om oneffenheden te camoufleren. Deze concealer is geschikt voor alle huidtypen.

       Pupa Cover Stick Concealer: Deze stick zegt vaarwel tegen een vermoeide uitstraling. Het verbergt donkere kringen en oneffenheden.

       Pupa Active Light Concealer: Werk je wallen eenvoudig weg of laat je lippen voller lijken.

       Pupa Milano Extreme Cover Concealer: Extreme dekking tegen imperfecties zoals donkere vlekjes of kringen zonder een overdreven effect.

Wil jij meer weten over de pupa concealer, hoe je het product aanbrengt of wat effect is van dit product? Lees dan hieronder verder! 

Pupa Concealer Er zijn 8 producten.

Actieve filters

Wat is Pupa Concealer?

De Pupa concealer wordt gebruikt om wallen, donkere kringen, onzuiverheden en vlekjes in het gezicht te verbergen. De Pupa Concealer is dus gemaakt om plaatselijk op het gezicht aan te brengen. Door de vorm van de applicator (vaak een kwastje of stick) kun je het product zeer precies aanbrengen. Dit is anders dan bijvoorbeeld de Pupa Foundation of Pupa BB Cream. Dit breng je aan op het volledige gezicht. 

De concealer wordt verkocht in een kleine verpakking die gemakkelijk in je tas past. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je buiten de deur je make-up even wilt bijwerken. De Pupa concealer is een huidkleurige crème en is verkrijgbaar in diverse kleuren, dus ook in de juiste kleur voor jouw huid!

Hoe breng je de Pupa Milano Concealer aan?

Hoe je de Pupa Milano Conealer aanbrengt is afhankelijk van het soort applicator de concealer heeft. Eigenlijk zijn er twee soorten applicators te onderscheiden; de concealer met een kwastje of stick en de concealers zonder applicator. 

Breng de Pupa Concealer altijd aan ná het aanbrengen van je gezichtscrème en eventuele foundation. Wanneer je de concealer eerst aanbrengt en vervolgens de foundation er overheen aanbrengt, wordt de concealer immers weer uitgesmeerd. 

Concealer met applicator

Concealers met een applicator kun je herkennen aan een kwastje, sponsje of stick die in de verpakking van het product verwerkt zijn. Hoe gebruik je concealer met een applicator? 

Stip of smeer de concealer over de oneffenheden of donkere kringen die je wilt camoufleren. 

Mocht je wat overtollig product op je gezicht hebben, dan kun je dit blenden met de applicator, een make up kwastje, een sponsje, beautyblender of zelfs je vingertoppen. 

Concealer zonder applicator

Een concealer zonder applicator kan bijvoorbeeld als tube of in een potje zijn verpakt. Hoe breng je concealer zonder bijgeleverde applicator aan? 

Gebruik een kwastje, sponsje of beautyblender om het product op de gewenste plekken in het gezicht aan te brengen en dep totdat de concealer volledig is geblend. 

Welke Pupa Concealer kies ik? 

Voor welke Pupa Concealer je kiest is afhankelijk van het doel (wil je delen van je gezicht camoufleren, delen juist naar voren brengen of beiden) en je huidtype. Hieronder leggen we uit welke concealer je het beste kan gebruiken in verschillende situaties.

Welke Pupa Concealer gebruik ik voor het camoufleren van onzuiverheden? 

Onzuiverheden in je gezicht zijn vaak storend. We raden aan om voor het camoufleren van onzuiverheden een vetvrije concealer te gebruiken die een goede dekking heeft zoals de Pupa Natural Side Concealer.

Met welke Pupa Milano Concealer kun je roodheid verbergen?

Afhankelijk van de ondertoon van je huid, is het mogelijk dat je snel roodheid in je gezicht ervaart. Roodheid kun je het beste verbergen met een huidskleurige concealer, zoals de Pupa Cover Cream Concealer.

Deze Pupa concealers zijn het meest geschikt voor het maskeren van donkere kringen

Donkere kringen rondom je ogen? Sommige mensen hebben last van donkere kringen, ongeacht of ze voldoende slapen. Om dit het beste te camoufleren raden wij de Pupa Milano Extreme Cover Concealer of de Pupa Cover Stick Concealer aan.

Zijn er ook concealers die tijdens het sporten goed blijven zitten?

Een concealer die tijdens het sporten ondanks het zweten goed blijft zitten is de Pupa Sport Addicted Concealer. Deze concealer is zo ontwikkeld dat deze tijdens het sporten ook perfect aan de huid hecht. 

Koop je Pupa Concealer bij Bella Milan

Ben jij fan van de Pupa Concealer of ben je benieuwd naar het product? Bestel dan nu jouw concealer bij Bella Milan! Bella Milan is dé online specialist op het gebied van Pupa Make-up. Je vindt een uitgebreid assortiment van dit geweldige merk op onze website. Onze standaard prijzen, zijn vergelijkbaar met de actieprijzen van andere aanbieders. 

Ons assortiment wordt doorlopend aangevuld met de nieuwste Pupa Make-up producten. Bestel gemakkelijk en snel jouw Pupa Concealer in onze webshop!