Lipstick

Lipstick: we kennen het allemaal! Een belangrijk onderdeel van de make-up routine van veel mensen. U kunt onder andere kiezen uit matte lippenstift, maar ook voor liquid lipstick en lippenstift met glans. Een mooie kleur op uw lippen kan uw gezicht laten spreken. Kies voor een felle kleur als u echt wilt opvallen zoals rode lippenstift of ga voor een prachtige nude teint voor een natuurlijke look. Tegenwoordig kan het allemaal als we de make-up guru’s mogen geloven. En de lipstick overslaan? Dat is zeker geen optie!

Lippenstift voor mooie volle lippen
De lipstick van Pupa dekt altijd in één keer, dit komt doordat er veel pigment in zit. U heeft hierdoor niet veel nodig om een prachtig resultaat te bereiken. Wij bieden verschillende lijnen aan en we hebben hieronder speciaal drie van onze lijnen voor u uitgelicht:

  • I’m Pupa 
Lichte textuur met een zeer hoge dekking en glans
  • Miss Pupa MAT
Romige textuur met een mat resultaat die zeer goed blijft zitten
  • Miss Pupa
Door extreme glans met kristal effect worden de lippen optisch vergroot!


Naast deze lijnen bieden wij nog meer varianten waaronder één die speciaal is voor het sporten. De lipstick is speciaal ontworpen voor tijdens het sporten, zodat uw lippen niet uitdrogen en u er zelfs in de sportschool mooi opgemaakt bij kunt lopen.

Matte lippenstift

Matte lipstick is heel mooi, maar het is voor u zeker wel herkenbaar als we het hebben over droge lippen. Onze matte lippenstift biedt hiervoor de ideale uitkomst! Pupa schenkt altijd veel tijd en aandacht in de ingrediënten die gebruikt worden voor make-up. Hierbij is het merk altijd bezig om zichzelf te verbeteren. De matte lip stick heeft een zeer hoog draagcomfort en voelt bijna aan als een tweede huid. Dankzij de verzachtende oliën drogen uw lippen niet uit, maar blijft de lipstick wel de hele dag zitten!

Lipstick kopen

Wilt u graag nieuwe lippenstift kopen? Dan bent u bij Bella Milan aan het juiste adres. Wij bieden een zeer ruim assortiment en u heeft de keuze uit tientallen kleuren. Wanneer u kiest voor Bella Milan profiteert u altijd van scherpe prijzen en een zeer snelle verzending. Als u vandaag voor 17.00 uur bestelt heeft u uw bestelling morgen al in huis!

Lipstick: Do’s & Dont’s

Wij hebben nog een aantal Do’s en Don’ts voor u op een rijtje gaan zetten die u kunnen helpen bij het aanschaffen van nieuwe lip make-up:

DO:

  • Gebruik altijd een lippotlood
  • Gebruik een lipgloss voor extra volume
  • Verzorg uw lippen voor het aanbrengen goed als u last heeft van droge lippen zodat u geen lelijke droge velletjes krijgt

DON’T:

  • Kies nooit voor een oranje lipstick als u een beetje gelige tanden heeft
  • Indien u kleinere lippen heeft kies dan nooit voor een donkere kleur want dan lijken ze optisch nog kleiner
  • Gebruik nooit testers in de winkel, want deze zitten vol bacteriën!
  • Kies niet voor een hele lichte kleur als u een hele blanke huid heeft.

Tips waardoor uw lipstick nog langer blijft zitten!

Er is natuurlijk niets vervelender dan wanneer uw lippenstift er snel afgaat, waardoor u het telkens tussentijds moet bijwerken. Zeer irritant wanneer u dan ook nog eens uw lipstick bent vergeten! Wij hebben een aantal tips voor u op en rijtje gezet, waardoor u zich hier voortaan geen zorgen meer over hoeft te maken:

Stap 1: Scrub de lippen

Door uw lippen van tevoren goed te scrubben worden velletjes of make-up resten verwijderd. Dit kunt u doen met speciale scrub die voor de lippen bedoeld is, maar ook met een tandenborstel.

Stap 2: Breng poeder aan

Nu de lippen schoon zijn is het tijd om de lippen te poederen. Door poeder worden de lippen stroever met als resultaat dat de lipstick langer blijft zitten. Het maakt niet uit wat voor poeder u hiervoor gebruikt, denk aan compact powder of een transparantie matterende poeder.


TIP: Gebruik transparante matterende poeder na het stiften voor een matterende finish!

Stap 3: Vergeet de lipliner niet!

Vaak wordt de lipliner vergeten maar dit is juist een essentieel onderdeel van de lip make-up routine. Het is belangrijk om een kleur te kiezen die dicht bij de kleur van de lippenstift ligt, maar bijvoorbeeld net één tint donkerder is. Voordat u de lip stick aanbrengt zet u eerst een rand om de lippen heen met de liner. De lippen krijgen hierdoor een mooiere vorm en het gaat niet overal zitten waar het niet hoort te zitten.

Stap 4: Een kwastje!

Breng de lipstick aan, maar doe dit wel met een kwastje! Dit bespaart maar is ook veel hygiënischer. Daarnaast zorgt ook dit ervoor dat de make-up langer blijft zitten.

Stap 5: Hap in een tissue!

Wanneer u de eerste laag heeft aangebracht is het belangrijk om de lippen zachtjes te deppen of even in een tissue te happen. Hierdoor gaat de overtollige make-up eraf.

Stap 6: Het eten en drinken

Ook hier komt de tissue of het servet weer van pas. We weten allemaal hoe vervelend het is als u wil gaan eten en er lipstick op het glas en het bestek zit en niet meer op uw lippen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! De oplossing: Maak voordat u gaat drinken de rand van het glas een beetje nat en dep voordat u begint met eten uw lippen met een tissue. We kunnen helaas niet garanderen dat het perfect blijft zitten, maar het zal in ieder geval iets helpen!

Stap 7: Last but not least: Smeer een dun laagje op!
Een dun laagje blijft altijd beter zitten, dus je kunt het beter twee keer opsmeren dan dat je één dikke laag opsmeert. 

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over de lipstick die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op 058-5858158.

Pupa Lippenstift Er zijn 33 producten.

Actieve filters