Pupa I'm Matt Lippenstift
  • -€ 6,00
  • Pupa I'm Matt Lippenstift
  • Pupa I'm Matt Lippenstift

Pupa I'm Matt Lippenstift

€ 18,95
€ 12,95 - € 6,00
Inclusief btw
Kleur
Aantal
Laatste items in voorraad

De I'm Matt lipstick zorgt voor een perfecte en elegante kleur op je lippen, blijft uren zitten en draagt zeer comfortabel.

 

Veilig bestellen

 

Snelle levering. Op werkdagen vòòr 17.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

 

14 dagen retourtermijn.

Intens Matte Lip kleur, Pure Colour Lipstick!

De nieuwe expressie van absolute dekkracht! Pupa I'm Matt lippenstift bedekt je lippen met een volle en diepe matte langhoudende kleur.  

Er zijn 16 verschillende matte kleuren I'm Pupa lippenstift.

De Perfecte Lipstick voor je Lippen

Een nieuwe generatie formule met buitengewone prestaties. Deze lippenstift bedekt de lippen zonder ze te verzwaren. De zeer hoge concentratie van pigmenten en lakken garandeert een volledige en onmiddellijke schrijfwijze. De speciale waxen geven flexibiliteit en lichtheid aan de textuur, die met gemak op de lippen glijdt en ze perfect definieert.

Pupa verzorgd je lippen

De rijke en romige textuur is verrijkt met wilde Mango-boter met verzachtende en hydraterende eigenschappen. Zo blijven de lippen goed verzorgt en drogen ze niet uit.

Hoe gebruik ik de lippenstift?

Breng de lippenstift aan, beginnend vanaf het midden van de bovenlip naar de hoeken en herhaal op de onderlip vanaf de hoeken in de richting van het midden. Voor een resultaat met een perfecte omlijning gebruik je eerst een lippotlood of de Made To Last Definition-lippen.

Dermatologisch getest

parabeenvrij 

020057A

Specifieke referenties16 andere producten in dezelfde categorie: