PUPA NAGELLAK

Pupa nagellak is een make-up product wat zeker niet mag ontbreken in jouw collectie. Voor iedere outfit is er wel een bijpassende nagellak van Pupa te vinden! In ons assortiment vind je allerlei verschillende soorten en kleuren Pupa Milano nagellak. Bestel de producten gemakkelijk en snel online tegen de scherpste prijzen. Benieuwd naar onze Pupa nagellak? Bekijk hieronder ons assortiment. 

Pupa Nagellak Er zijn 12 producten.

Actieve filters

Wat is Pupa Nagellak?

Nagellak van Pupa kan aangebracht worden op de nagels van je vingers of tenen. Het aanbrengen van nagellak is iets wat al eeuwen lang gebeurt. Al rond 5000 voor Christus versierden vrouwen hun nagels en vingers met henna. Door de jaren heen zijn er veel verschillende mengseltjes gebruikt om nagels mee te versieren. Vroeger werd er zelfs door de rijken goud aangebracht op de nagels! 

Natuurlijk is dit tegenwoordig niet meer aan de orde. In 1932 werd de eerste nagellak (zoals we het nu kennen) op de markt gebracht. De bedenker van nagellak was geïnspireerd door autolak. Tegenwoordig kan het niet gek genoeg! Je kunt kiezen uit glitters, oneindig veel kleuren, matte lak, lak met veel shine en er bestaat zelfs zoiets als nail-art. Al deze verschillende soorten pupa nagellak vind je in ons assortiment. 

Pupa nagellak kleuren

De pupa nagellak kleuren gaan alle kanten op, van donker tot licht en van fel tot ingetogen! Stem de kleur van je nagels af met je outfit, het seizoen of ga voor je lievelingskleur! Ook wat betreft nagellak zijn er steeds weer nieuwe trends. Het is natuurlijk leuk om hierin mee te gaan en trendy nagels te hebben. 

Daarnaast zijn er klassieke stijlen waarmee je eigenlijk nooit de plank mis mee kan slaan. Een French manicure is hier een voorbeeld van. Dit is een look waarbij de randjes van de nagels enkel een kleurtje krijgen. In de klassieke variant worden de randjes wit gemaakt. Tegenwoordig zie je ook varianten waarin de randjes juist een vrolijk kleurtje krijgen. Daarnaast is een neutrale Pupa nagellak kleur ook altijd een “veilige” keuze. En tot slot is een mooie glitter nagellak altijd een goed idee voor wanneer je een feestje hebt! Wat zijn jouw favoriete Pupa nagellak kleuren? Plaats ze nu in jouw winkelmandje.  

Verschillende soorten Pupa Milano nagellak

Er zijn veel soorten Pupa Milano nagellak te vinden bij Bella Milan. Hieronder volgt een opsomming van de meest voorkomende soorten lakken: 

Glitter Nagellak

Metallic Nagellak

Nagellak Primer

Lasting Colour

Nagellak Kits

Fast Dry Drops

Matte Nagellak

Pupa Milano Gelnagellak

Met de glitter en metallic nagellak maak je een feestje van jouw nagels. Met de lasting colour en matte nagellak breng je de meest prachtige kleuren aan. De nagellak kits van Pupa Milano zijn beperkt beschikbaar en bevatten drie verschillende soorten lak. Tot slot vind je in ons assortiment Pupa Gelnagellak. Heb je nog vragen over de verschillende soorten Pupa Milano nagellak? Neem dan gerust contact met ons op! 

Pupa Nagellak snel laten drogen

Wanneer je wilt dat je Pupa Nagellak snel droogt, kun je het beste de Pupa Fast Dry Drops 7ml gebruiken. Druppel een beetje op het midden van de nagel en laat het product 60 seconden inwerken. Na deze periode is je nagellak droog! Ideaal wanneer je snel weg moet. 

Wanneer je deze nagellakdroger combineert met een Long Lasting nagellak (Pupa  Lasting Colour gelnagellak bijvoorbeeld) kun je er zeker van zijn dat je nagellak lang blijft zitten. We raden aan om altijd een Nagellak coating te gebruiken. Door deze producten blijft je gekleurde Pupa nagellak extra lang zitten en beschadigd het minder snel. 

Verzorgde handen

Het hebben van verzorgde handen is iets waar veel mensen op letten. De mooie producten van Pupa Milano zorgen dat jij met de meest verzorgde handen door het leven gaat. Naast de verschillende soorten nagellak vind je bij Bella Milan namelijk ook verschillende producten voor nagelverzorging. En heb je nou last van nagels die snel scheuren of beschadigen? Dan heeft Pupa Milano de Pupa S.O.S. Nail repair lijn voor jou!

Bestel je Pupa nagellak bij Bella Milan

Heb jij je favoriete Pupa nagellak gevonden? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel bij Bella Milan. Ieder potje nagellak is van de hoogste kwaliteit en de lak blijft lang zitten. De nagellak van Pupa Milano is zeer scherp geprijsd, waardoor het extra voordelig wordt om bij Bella Milan te shoppen! Heb jij nog vragen over de Pupa nagellak? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen jou graag verder.