BB Cream: wat is het, hoe breng je het aan en welke is de beste?

BB Cream: wat is het, hoe breng je het aan en welke is de beste?

Inmiddels heb je er vast wel eens van gehoord: BB Cream. Maar wat is het nou precies? Hoe breng je BB Cream het beste aan en welke kun je het beste kopen? Ik vertel het jou hier!

Wat is BB Cream precies?

In principe kun je BB Cream zien als een soort alles-in-één crème. Het verzorgt de huid, het kalmeert de huid, voedt de huid en tegelijkertijd kun je er oneffenheden in de huid mee maskeren. Het product is van origine Aziatisch en werd hier al jaren gebruikt, voordat het naar Europa kwam. De afkorting BB staat voor “Blemish Balm”.

Bij Bella Milan vind je verschillende soorten Pupa BB Creams. Pupa biedt BB Creams aan met verschillende werkingen. Zo kun je kiezen uit de varianten met de volgende eigenschappen:

  • Hydratatie van de huid;
  • De huid voorzien van UV-bescherming;
  • Een BB Cream speciaal voor de oudere huid;
  • De huid voorzien van een zomerse gloed.

Deze crème voor iedere dag valt eenvoudig te combineren met de make-up die je dagelijks het liefste draagt! Het heeft een lichte dekking. Hierdoor worden oneffenheden in de huid lichtelijk gemaskeerd. Ben je toch op zoek naar een product die meer dekking geeft? Kies dan toch voor een Pupa foundation.

Hoe breng je BB Cream aan?

De BB Cream kun je op twee manieren eenvoudig aanbrengen, namelijk met de vingers en met een make-up sponsje. Gebruik je liever geen sponsje? Kies dan voor een make-up kwast!

Wanneer je de BB Cream aanbrengt met je handen kun je het beste een beetje van de crème aanbrengen op de rug van je hand, om het vervolgens evenredig in stippen op het gezicht aan te brengen. Masseer het product met kloppende bewegingen in de huid en zorg ervoor dat je voorzichtig bent rondom de ogen.

Wanneer je last hebt van een vette huid kun je de crème het beste aanbrengen met een make-up sponsje, bijvoorbeeld met de Make-Up Studio Buffet Spons. In principe breng je het met de spons op dezelfde manier aan als met de vingers, alleen gebruik je dan het sponsje en niet je vingers!

Wanneer je de BB Cream aanbrengt met een make-up kwast, bijvoorbeeld met de Pupa foundation brush, begin je door de crème in gelijknamige stippen op de huid aan te brengen. Vervolgens kun je de crème uit gaan smeren. Begin bovenaan het gezicht en strijk het product uit naar de buitenkant van het gezicht.

Welke BB Cream moet ik kopen?

Welke BB Cream het beste bij jouw huid past is afhankelijk van jouw huidtype. Heb je bijvoorbeeld een huid met sproetjes? Hier heeft Pupa een speciale variant voor! Namelijk de Pupa BB Cream Anti-Macchia.

Ben je op zoek naar een BB Cream met een primer? Kies dan voor de Pupa BB Cream + Primer. De normale variant (All Skin) is geschikt voor een normale tot droge huid en de andere variant (Oily Skin) is geschikt voor een gecombineerde tot vette huid.

Wanneer je op zoek bent naar een BB Cream die huidveroudering tegengaat kun je het beste kiezen voor de Pupa BB Cream Anti-Eta. Deze variant minimaliseert rimpels en expressielijntjes in het gezicht.

Alle BB Creams zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je altijd een variant vinden die bij jouw huidskleur past!

Welke BB Cream is jouw favoriet? Laat het weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven