Ultiem highlighten? Pupa Glow Obsession

Ultiem highlighten? Pupa Glow Obsession

PUPA Milano,  het Italiaans schoonheidsmerk, heeft een geweldige collectie highlighters die alles te maken heeft met het accentueren en versterken van de teint. Pupa Glow Obsession “ is de viering van luxe die je gezicht verlicht ”zoals beschreven door PUPA. Highlighten ging nog nooit zo eenvoudig.

De collectie bestaat uit drie verschillende veelzijdige markeerstiften in de vorm van een stick, compact tablet en als vloeibare druppels. Ongeacht het formaat, elk van de Gold Obsessions-markeerstiften verlicht het gezicht met een metaalachtige gloed die je beste eigenschappen prachtig benadrukt, waardoor ze een natuurlijk ogende, stralende finish krijgen.

PUPA Glow Obsession Stick markeerstift

De Pupa Glow Obsession Stick Highlighter is een zachte en romige illuminator die perfect past bij de huid om het te versterken met een diffuus lichteffect met een natuurlijke finish. De zachte, romige formule is doordrenkt met een mix van parels om het gezicht optisch te perfectioneren met unieke lichtreflecties. Zo eenvoudig in gebruik.

  • 001 Kwarts
  • 002 Topaas
  • 003 Mars Stone

Nu van €23,50 voor slechts €11,75

PUPA Glow Obsession Compact Highlighter

De Pupa Glow Obsession Compact Highlighter geeft een lichte tot gemiddelde helderheid gecombineerd met een lichtgewicht, zintuiglijk gevoel. Het omhult de huid in een sluier van verfijnde uitstraling. De exclusieve hybride formule combineert het beste van poeder, room en gebakken formules. Doordrenkt met ultrafijne parels verbetert het de schoonheid van de huid met een onverwacht gloeiend effect.

  • 001 Platinum Gold
  • 002 Rose Gold
  • 003 Puur goud

Normaal €31,95 voor slechts € 15,98

PUPA Glow Obsession Liquid Highlighter

De rijke, sensorische vloeistof van de Pupa Glow Obsession Highlighter ‘versmelt’ met de huid voor een prachtige metallic finish. De highlighter is doordrenkt met exclusief behandelde parels en filmvormende middelen voor een verfijnde gelamineerde afwerking. De innovatieve vloeibare textuur zorgt voor een gemiddelde tot hoge helderheid.

  • 001 Holo Light
  • 002 Maanlicht
  • 003 Zonlicht

Nu van €38,95 voor slechts €19,48

De Pupa Glow Obsession maakt het highlighten nu echt eenvoudig, als een Pro.

De PUPA Glow Obsessions koop je nu met 50% korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven