Compliment na compliment

Compliment na compliment

Daar zit je dan… een jaar of 12 geleden in de kappersstoel…

Ik ging naar de kapper in Limburg om mijn haren te laten verven. Terwijl de verf in trok zag ik een best groot Pupa make up tafel met allerlei make-up staan in de salon. Op dat moment had ik echt nog nooit van Pupa gehoord.

Omdat ik lenzen draag en altijd veel last had van mijn ogen was het voor mij steeds een zoektocht om een goede mascara te vinden. Ik had natuurlijk ook wel wat eisen.. : ik moest er geen gevoelige tranende ogen van krijgen, en het liefst wimperverlengend en ook nog volume. Maar helaas, die 3 combinaties waren onmogelijk in 1 mascara te vinden.

Omdat ik bijna het einde nabij was dacht ik… ach laat ik maar zo n pupa mascara kopen in die kapsalon. Ik stelde me er niet teveel van voor. Toen was het nog best een onbekend merk.

De dag erna ging ik hem gelijk proberen. Ik wist niet wat ik zag! Eindelijk!!! Eindelijk heb ik DÈ mascara gevonden! Het was de Diva’s Lashes waar ik mee begonnen ben. Ik kreeg van vriendinnen, familie en zelfs onbekenden!!! zo’ n leuke reacties over mijn wimpers. Waauw!!! Zijn dit je echte wimpers??!!

Ik was zo blij ermee dat ik iedere keer terug ging naar die kapsalon in Heerlen om weer een nieuwe mascara te kopen. Volgens mij was er toen nog geen site en al zeker niet in meerdere winkels zoals nu te koop.

Na jaren sluit de kapper de deuren…het eerste wat ik dacht… en mijn Pupa dan??

Toen kwam ik op een site terecht die ze verkocht. (Sorry, het was niet deze site) ik weet overigens ook niet of deze site toen al bestond. Ik werd klant via internet. Tot op het moment ik me bedacht; ik gebruik al jaren de Diva’s Lashes. Zal ik eens een andere pupa mascara proberen…?

Ik ging googlen en al snel kwam ik uit op deze site. Bellamilan.nl : 2 Pupa Vamp mascara’s voor €29.00 Ik kon me haast niet indenken dat het tegen zou vallen dus zonder aarzeling bestelde ik de Vamp mascara.

Tot mijn grote verbazing vond en vind ik deze mascara nóg beter dan de Diva’s Lashes. Tot op heden gebruik ik dus nog steeds de Pupa Vamp mascara.

Zolang jullie blijven bestaan, zal ik vaste klant blijven! Zoals de afgelopen 12 jaar ben ik een trouwe fan van Pupa. En ik raad dit merk echt iedereen aan. Ik ben een pietje precies dus dit zegt wel wat.

Bedankt Pupa!

Liefs Jill

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven