Perfect dekkende foundation

Perfect dekkende foundation

Hallo lieve mensen,

Het merk pupa kon ik nog niet zo goed tot 2 jaar geleden.. ik was opzoek naar een fijne foundation die mijn rooie plekjes in men gezicht goed deden dekken zonder tot je eruit ziet als een of andere barbiepop die 3 lagen makeup op heeft… ik kwam bij het merk pupa terecht bij de drogisterij en ben nooit meer overstapt! Hij dekt heel mooi en pakt goed op de huid en levert mooi resultaat! Ook blijft de Pupa foundation de gehele dag netjes zitten.
Gebruik altijd Antitraccia foundation nummer 02. Dus bij deze raad ik jullie zowiezo deze foundation aan!
Er is voor ieder huidtype wel een gepast kleurtje.
ik doe soms ook wel eens de 2 & 3 samen mengen als ik bijvoorbeeld in de zomer wat bruiner ben van mezelf dus mijn huidskleur wat donkerder is als in de winterperiode!
kort samen gevat ‘toppie’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven