Made to last waterproof oogschaduw – mooie basis!

Made to last waterproof oogschaduw – mooie basis!

Een tijd terug had ik een moeder – dochter fotoshoot samen met mijn dochtertje. Ik wilde mooi in de make – up zitten en ging hiervoor naar een visagiste. Ze gebruikte als basis de Pupa made to last waterproof oogschaduw. Ik was in eerste instantie sceptisch toen ze de oogpotlood pakte. Ik heb niet de beste ervaringen met een oogschaduw potlood, aangezien dit snel knoeit, vet voelt en vlekt. Daarnaast breng je weinig kleurnuances in je oogschaduw. Ik merkte al snel dat dit een potlood is wat heel goed te plaatsen is, zonder dat je knoeit, het vettig aanvoelt of snel vlekt. Daaroverheen bracht ze de nuances met poeder oogschaduw. Dit was dus nieuw voor mij. Ik dacht dat deze potloden als één kleur gebruikt werden en daar moet je het dan mee doen. Dit was niet het geval. Je kunt het dus als basis gebruiken van je oogschaduw en daaroverheen in dezelfde kleurschakering een oogschaduw poeder licht plaatsen. Je behoudt de kleur van het oogschaduw potlood. Het vermengt namelijk. Het zag er zo mooi uit en de ingrediënten bleken op natuurlijke basis gebaseerd te zijn, waardoor ik meteen verkocht was.

Eenmaal bij de shoot aangekomen, kreeg ik complimenten over mijn make-up en met name de oogschaduw. Het zat ook nog echt de hele dag en avond goed op mijn ogen! Ik had de oogschaduw meteen gekocht bij de visagiste en heb er echt wel twee jaar mee gedaan en ik gebruik het dagelijks als mijn basiskleur.
Ik draag niet veel make-up en vind het handig dat je deze stick makkelijk met je mee kunt nemen als je een weekendje weg gaat. Geen tasjes vol met verschillende oogschaduw, maar één oogschaduw potlood met daarbij 2 kleurtjes als poeder die ik erover heen zet. Handig mee te nemen dus. Als ik naar een feestje ga, zet ik de oogschaduw iets dikker op mijn ogen en minder oogschaduw erover heen, voor een intense kleur. Het blijft namelijk ook de hele dag en avond zitten. Als ik ’s avonds met vriendinnen afspreek, hoef ik mijn oogschaduw dus ook niet bij te werken. Echt waterproof dus. Ik heb meerdere merken uitgeprobeerd, tot ik deze oogschaduw ontdekte. Ik wil geen andere oogschaduw meer. Ik gebruik het als mijn basis en maak met een oogschaduw poeder kleurverschil. Ik zorg natuurlijk wel voor de kleurschakering die ook in kleur van het oogpotlood zit. Dit maakt de kleur op mijn ogen intenser en zorgt dat het echt de hele dag goed blijft zitten. Voor een ‘donkerder effect’ kun je het potlood ook dikker aanbrengen of in je arcadeboog plaatsen. Zo creëer je meer een smokey eyes look.

Ik heb geen last van irritaties of dat het vlekt en het product bestaat ook nog uit natuurlijke ingrediënten. Echt een aanrader dus!! Hij was laatst op dus snel gebruik gemaakt van de actie die op de site staat. Nu in de aanbieding 2 voor 25,-. Welke kleur kies jij van de Pupa made to last waterproof oogschaduw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven