Op mijn bruiloft wilde ik mijn eigen mascara: Pupa mascara!

Op mijn bruiloft wilde ik mijn eigen mascara: Pupa mascara!

Grappig hoe mascara echt een onderdeel van je leven kan worden. Ik gebruik niet veel make-up maar mascara doe ik toch iedere dag op. En dan komt de dag dat je gaat trouwen, de dag van je leven. Met een jurk, een kapper en visagie natuurlijk. En nu vond ik eigenlijk alles wel prima: als ik mijn eigen ogen maar mocht doen, met mijn eigen mascara.

Ik gebruik namelijk sinds een jaar ongeveer de Pupa Extreme Mascara en ben er echt super tevreden over. Ik heb lange, krullende wimpers van mijzelf en het was altijd een zoektocht naar de juiste mascara. Tot ik van mijn schoonmoeder een pakje Pupa mascara kreeg. Het zoeken was direct klaar, ik was verkocht.

Jammer genoeg zijn de mascara’s niet in veel winkels te krijgen maar gelukkig is er een webshop die supergoed werkt en waar bezorging erg snel en gemakkelijk is. En gratis, want dat is natuurlijk ook belangrijk. Ik heb nooit last van klodders, meerdere lagen aanbrengen is gemakkelijk, ik doe lang met een mascara en ik kan het borsteltje nog lang gebruiken om mijn wimpers ‘in vorm’ te brengen. Al met al is er geen mascara die ik in mijn leven heb gebruikt die ik prettiger vind dan deze.

Zo dus ook op mijn bruiloft. Ik was natuurlijk zenuwachtig, zat met mijn opgemaakte gezicht voor de spiegel en moest met mijn trillende handen mijn eigen mascara doen. En hoe zenuwachtig ik ook was, het ging uitstekend. De rest van de dag bleef de mascara ook goed zitten. Alhoewel het niet eens waterproof mascara is, bleef het goed zitten – zelfs als ik een traantje moest laten. Het was ongeveer 30 graden op onze bruiloft, dus een beetje warm was het zeker. En ook daar konden mijn ogen goed tegen.

Sinds ik deze mascara standaard in mijn tas heb zitten heb ik veel vriendinnen geattendeerd op dit merk, en veel positieve reacties terug ontvangen. Het is gewoon echt het beste merk dat ik ooit gebruikt heb. En om dit verhaal nog even een beetje te illustreren heb ik een aantal foto’s van onze bruiloft toegevoegd, gewoon om een beeld te krijgen van hoe het eruit zag. Ikzelf ben achteraf nog steeds dik tevreden en denk dat ik dit zeker zal blijven als ik de foto’s zie en de video bekijk.

Zoek ik nu een cadeautje voor mijn verjaardag of voor sinterklaas? Ik heb altijd een wens – met een goede prijs – achter de hand. Namelijk: deze Pupa mascara. Voor mij is het dus het hele pakket. Hij is goed, blijft goed zitten, en de prijs is interessant voor mij. Ik denk dat ik durf te zeggen dat ik niet snel afstand ga doen van deze mascara en dat ik oprecht hoop dat dit merk nog heel lang blijft bestaan. Zolang als deze mascara gemaakt wordt, blijf ik vaste klant! Dat is iets wat voor mij al zeker is. Het maakt mijn leven dus een stukje mooier, en zelfs op de dag van mijn leven, liet het me niet in de steek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven