De nieuwste PUPA Vamp all-in one mascara doet meer dan je verwacht

De nieuwste PUPA Vamp all-in one mascara doet meer dan je verwacht

Eén van mijn favoriete make-up producten is en blijft een mascara. En ik durf te wedden dat ik niet de enige ben. Het maakt niet uit hoe moe ik eruit zie, door een mascara zie ik er direct fris en wakker uit. Sinds kort heeft PUPA Milano een nieuwe mascara uitgebracht en ik mocht deze uitproberen.

PUPA Vamp ALL-one mascara

De mascara heet PUPA Vamp All-in one en dat is met een reden. De mascara heeft namelijk een lash booster. Het is een wimper groeiserum dat ervoor zorgt dat de wimpers dikker en voller worden. Bij PUPA Milano beweren ze dat dit gebeurt wanneer je de mascara een maand lang regelmatig tot dagelijks gebruikt.

Wat vind ik van de mascara?

Ik heb de mascara vorige week ontvangen, kan ik nog niet bevestigen of ontkennen of de lash booster werkt. Wel kan ik mijn mening geven over de mascara zelf. Om te beginnen vind ik het borsteltje erg fijn. De haartjes zorgen ervoor dat de mascara geleidelijk en niet te dik wordt aangebracht. De mascara is extra zwart en geeft een mooie Vamp uitstraling doordat je volle, dikke en lange wimpers krijgt. Het smeert heel makkelijk uit en er blijven geen klontjes aan je wimpers zitten. Ik krijg in een handomdraai de perfecte wimpers! Dus qua gebruik ben ik fan.

Over PUPA Milano

Pupa Milano is een Italiaans make-upmerk en inmiddels wereldwijd bekend. De make-up is niet op dieren getest en bevat daarnaast veel natuurlijke ingrediënten. De producten zijn parabenenvrij. Deze mascara is ook geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Dit product is in Italië gemaakt.

Gastblogger: Bouchra

Eigen blog: Mamaish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven