Candy Punk Haarmasker

Candy Punk Haarmasker

Candy Punk Haarmasker

Ik mocht voor Pupa een nieuwe look uitproberen. Omdat ik altijd aparte kleurtjes in mijn haar heb was ik gelijk verliefd op het haarmasker van Candy Punk. In deze look zitten twee kleuren, roze en paars. Ik heb gekozen voor roze.
Toen ik hem opende rook ik gelijk een zacht zoete geur en viel de fel roze kleur gelijk op.
Voor dat ik het masker in mijn haar heb gedaan heb ik eerst mijn uitgroei ontkleurd. Het masker pakt het beste op licht haar. Hoe lichter het haar, hoe feller de kleur zal worden.

Je kunt het beste de kleur op handdoek droog haar aanbrengen. Ik heb mijn gehele haar gekleurd maar het is natuurlijk ook mogelijk om kleine plukjes te doen.
Toen ik het masker aanbracht voelde ik gelijk dat mijn haar erg zacht werd.
Na een half uur heb ik mijn haar goed uitgespoeld en met shampoo uitgewassen. Zorg er voor dat je geen crèmespoeling gebruikt want dit zorgt er voor dat de kleur er extra snel uit gaat.
Je kunt het haarmasker ook korter laten intrekken. Dit zorgt er voor dat de kleur minder fel wordt en er ook sneller uitgewassen wordt. Na +/- 3 wasbeurten.
Leuk voor bijvoorbeeld een thema feestje.
Bij mij heeft de kleur goed gepakt. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
Na ongeveer 5 wasbeurten werd de kleur wat minder fel. Dit kun je voorkomen om bijvoorbeeld een klein beetje haarmasker door je shampoo te mengen en het ongeveer 5 minuten in te laten trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven