Review wimperserum; Lange en volle wimpers in slechts 4 weken

Review wimperserum; Lange en volle wimpers in slechts 4 weken

Wat is het haargroeimiddel?

Er zit in het wimperserum van Dr. Massing GEEN bimatoprost. Deze stof voldoet namelijk niet aan de EU-wetgeving. Dit wimperserum heeft andere toevoegingen waardoor de wimpers groeien en voller worden.

Het actieve ingrediënt van DR.Massing Long Lashes wimperserum is namelijk myristoyl pentapeptide 17. Dit natuurlijke multi-eiwitcomplex stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase en vertraagt het uitvallen van de wimperhaartjes.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet? 

Bij mij was het resultaat na 4 weken al zichtbaar. De haartjes werden niet alleen voller en langer maar ook sterker. Normaliter worden dunne, broze en korte haartjes na 6-8 weken merkbaar langer, voller en sterker. DR. Massing Long Lashes is ook te gebruiken op de wenkbrauwen. De haargroei bij wenkbrauwen duurt langer, ongeveer 2-3 maanden. Op dit moment zie ik nog geen verschil bij mijn wenkbrauwen omdat ik het product nog te kort gebruik.

Hoe gebruik je het wimperserum?

Het is eenvoudig als een eyeliner aan te brengen. Slechts eenmaal daags, bij voorkeur ’s avonds, breng je de vloeistof aan op de wimperrand en/of de wenkbrauwen.

Dit zijn mijn wimpers voor het gebruik van het wimperserum

Dit zijn mijn wimpers na het gebruik van het wimperserum, 4 weken later

 

De afgelopen weken heb ik dagelijks 2 producten gebruikt die mijn wimpergroei aanzienlijk hebben bevorderd. Als je mij op INSTAGRAM volgt dan heb je het resultaat al gezien.

In deze blogpost zie je mijn wimpers voor en na het gebruiken van het wimperserum Dr. Massing Long lashes. Daarnaast gebruikte ik de nieuwste PUPA Vamp all-in one mascara met Lash booster. Lees HIER mijn review van de PUPA mascara.

 

Het wimperserum DR. Massing Long Lashes is HIER verkrijgbaar voor €49,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven