Ook altijd moeite met eyeliner aanbrengen? Niet wanneer je de Pupa Roll Liner gebruikt!

Ook altijd moeite met eyeliner aanbrengen? Niet wanneer je de Pupa Roll Liner gebruikt!

Eyeliner aanbrengen is vaak lastig. Je hoeft maar een klein stukje uit te schieten en het lijkt nergens meer op. Het lijkt haast wel een kunst om dit goed onder de knie te krijgen. Toch zijn er manieren om er toch voor te zorgen dat je eyeliner piekfijn aangebracht wordt. Je zou bijvoorbeeld een stukje papier kunnen uitknippen, om vervolgens de gewenste vorm in te vullen, of eerst een wing tekenen en daarna pas de rest van de lijn, of het aanbrengen van oogschaduw om de look te verzachten en onregelmatigheden minder op te laten vallen.

Wanneer je geen zin hebt om deze trucjes toe te passen, maar wel een perfect aangebrachte eyeliner wilt, is er gelukkig een andere optie: de Pupa Roll Liner. Deze innovatieve eyeliner van Pupa zorgt voor een foutloze, super gedefinieerde ooglijn.

Winnaar van de Beauty Awards 2018

De Pupa Roll Liner is ook in het jaar 2018 dan ook niet voor niets de winnaar geworden van de Beauty Awards. Volgens de, aanvankelijk sceptische, jury werkt deze eyeliner écht: “bibberen mag, want de tool vaart een eigen koers”. Zowel de vakjury als het beurspubliek waren het hier unaniem over eens. Klinkt dat niet aantrekkelijk? Wij kunnen in elk geval geen nee zeggen tegen deze eyeliner!

Maar hoe werkt het?

De eyeliner van Pupa heeft een diepzwarte kleur en is voorzien van een rollende applicator. Hiermee is het een stuk eenvoudiger om een mooie, rechte lijn te zetten dan met een reguliere eyeliner in een stift of met een kwastje. Het is dus ook een perfecte eyeliner om te gebruiken wanneer je nog niet zo ervaren bent met deze soort make-up.

De belangrijkste eigenschappen van de Pupa Roll Liner zijn:

  • De kleur is diepzwart;
  • Het is niet waterproof en dus eenvoudig te verwijderen;
  • Het droogt snel;
  • De textuur is licht en blijft lang zitten;
  • Net als alle andere Pupa make-up is het hoog in pigmentatie, wat zorgt voor een diepe, zuivere kleur.

Hoe maak je de look af?

Wanneer je een mooie eyeliner gezet hebt, moet je de rest van de look nog afmaken. Kies bijvoorbeeld voor een Pupa Vamp! mascara in de kleur extra black om je wimpers aan te zetten. Met deze mascara creëer je prachtige volle wimpers.

Wil je het geheel minder “hard” maken? Kies dan ook voor Pupa oogschaduw. Wil je weten welke kleur het beste bij de kleur van jouw ogen past?  Lees hier meer over de make-up do’s en don’ts voor een prachtige oogopslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven