Mijn zoektocht naar de perfecte mascara

Mijn zoektocht naar de perfecte mascara

Wat een zoektocht is het geweest om de perfecte mascara te vinden! Van Rimmel tot Dior, van L’Oreal tot Chanel, ik heb alles uitgeprobeerd. De ene mascara is te klonterig, de andere niet waterafstotend genoeg. Verschillende mascara’s heb ik verslonden.

Vereisten waaraan een mascara moet voldoen

Van mijzelf heb ik al redelijk lange en donkere wimpers. Maar vol, dat moet een mascara toch echt doen! Ik heb snel last van traanogen, ik hoef maar naar buiten te lopen en de tranen rollen al over mijn wangen. Panda ogen tot gevolg. Bovendien heb ik ook snel last van ontstoken ogen, dus een goede mascara is voor mij gewoon een eerste levensbehoefte. Voor mij daarom ook een hele opgave om een mascara te vinden waarvan ik geen ontstoken ogen krijg, geen panda ogen en bovendien moet ie ook nog eens mijn wimpers mooi lang en vol maken. Hele waslijst vereisten dus…

Lange tijd heb ik dan ook geen geschikte mascara gevonden, maar nu ongeveer na 2 jaar zoeken, ben ik in de wolken. Ik zal je vertellen waarom.

Cadeautje

Elk jaar vieren wij met mijn schoonfamilie Sinterklaas, iedereen mag dan een lijstje maken met wensen. Make-up was één van mijn wensen. Van mijn schoonmoeder kreeg ik de Pupa Vamp! Mascara waterproof extra black cadeau. Ze had deze mascara via haar schoonheidsspecialiste aangeraden gekregen en was zelf ook fan. 

Onbekend is onbemind

Eerlijk gezegd kende ik het merk  Pupa niet, en stond ik er een beetje sceptisch tegenover. Maar eenmaal deze mascara geprobeerd te hebben, was ik echt helemaal verkocht! Nu inmiddels een hele tijd verder en ik kan niet meer zonder. Voor mij is dit echt de perfecte mascara, mijn wimpers worden mooi vol, de kleur is intens zwart en de mascara blijft heerlijk zitten, ook als je buiten komt in de stromende regen. 

Wat doet de mascara?

De Pupa Vamp! mascara overstijgt al mijn verwachtingen. Mijn wimpers lijken twee keer zo lang en door de gitzwarte kleur creëert de mascara een prachtig vol effect, zonder klonters! Geen nepwimpers meer nodig. Geen wimperkruller meer nodig. Geen 3 verschillende mascara’s nodig. Just one! Bovendien heeft het borsteltje van de mascara een fijne vorm en geeft het de perfecte producthoeveelheid af. Zelfs de meest lastige en korte wimpers worden bereikt.

Verpakking

De mascara wordt in een mooie rode verpakking geleverd, ziet er luxe uit. Ook het zilveren omhulsel van de mascara is erg chique. Nadeel van het zilver is dat je er al snel vingerafdrukken op ziet, maar af en toe maak ik deze gewoon schoon met mijn make up remover en de mascara ziet er weer als nieuw uit! 

Conclusie

Ik ben fan. Ik zou de Pupa Vamp! Mascara waterproof extra black aan iedereen aanbevelen. Het borsteltje borstelt erg fijn, de mascara blijft de hele dag goed zitten en geeft veel volume. Er zit wel een prijskaartje aan, de mascara is niet erg goedkoop, maar ik heb het er zeker weten voor over. Heb jij ‘m al geprobeerd? Ik durf ervoor te wedden dat je ook om bent!

———————

De Pupa Vamp! Mascara waterproof extra black is op Bellamilan.nl tijdelijk in de actie: 2 voor €29,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven