Geïrriteerde ogen? Voor mij nooit meer!

Geïrriteerde ogen? Voor mij nooit meer!

Het gebruik van een oogpotlood kan prachtig zijn, maar wat als je er super geïrriteerde ogen van krijgt?!

Jaren geleden toen ik begon met Oogpotlood gebruiken keek ik niet zozeer naar de inhoud van het product maar vooral naar de prijs en of het deed wat ik verwachtte. Dit ging een tijd goed, maar na een tijdje geen oogpotlood gebruikt te hebben en weer een nieuwe gekocht te hebben kreeg ik opeens geïrriteerde ogen. Eerst had ik niet door dat dit door het oogpotlood kwam, misschien ook omdat ik dit niet wilde en het eigenlijk ook heel vreemd vond. Ik had immers nooit last gehad… Maar de irritatie was zo vervelend, continu prikkende traanogen, dat ik wel serieus op zoek moest naar een oorzaak.

Toen eenmaal duidelijk was dat het oogpotlood de boosdoener was heb ik het even links laten liggen. Al snel miste ik het, maar het huidige oogpotlood nog gebruiken wilde ik echt niet meer. Ik ben bij de drogist om advies gaan vragen. De verkoopster gaf aan vaker te horen dat je opeens niet meer tegen het gebruik van bepaalde merken oogpotlood kan. Wat hiervan de oorzaak is wist zij ook niet. Ze adviseerde me een oogpotlood van het merk Pupa te proberen. Hier zat geen ‘rommel’ in zei ze. Dit verkocht het filiaal waar zij werkte niet, er zat dus totaal geen winstoogmerk in haar advies.

Pupa is zeer vriendelijk voor de huid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en zijn hypoallergeen. En dat is te merken!! Nooit maar dan ook nooit meer heb ik last gehad van geïrriteerde ogen na het gebruiken van mijn Pupa Multiplay oogpotlood. Toevallig gebruikte ik laatst een oogpotlood van een ander merk van een vriendin en je raad het al… gelijk weer last van geïrriteerde ogen.

Je begrijpt wel dat ik nooit meer over ga op een ander merk. Ik raad dan ook iedereen aan om make-up op basis van natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Zorg goed voor je lijf!

En last but not least, de make up van Pupa heeft een hoog pigment gehalte. Hierdoor heeft het een maximale, langdurige en kleurvaste dekking. Dit is ook echt te zien. Eerlijk is eerlijk met alleen natuurlijke ingrediënten kom je er niet! Het moet ook fijn en mooi in gebruik zijn en dat is dit Multiplay oogpotlood van Pupa zeker!
Toen ik eens goed ging nadenken welk merk oogpotlood ik gebruikte in de tijd voordat ik geïrriteerde ogen kreeg van oogpotlood bedacht ik me dag ik toen ook een oogpotlood van een hypoallergeen merk gebruikte. Ik was alleen niet meer tevreden over de werking En het gebruik van dit product. Vandaar dat ik hierboven ook benoem dat het resultaat van het Pupa Multiplay Eyepencil ook echt mooi is!

Mijn advies: Wees lief voor je huid en gebruik de hypoallergene make-up van Pupa!


De Pupa Multiplay oogpotloden kosten normaal €15,50 per stuk. Bij BellaMilan betaal je in de aanbieding nu €13,95 of voor 2 stuks Multiplay Potloden slechts €25,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven