Altijd hip met Pupa Milano

Altijd hip met Pupa Milano

Altijd hip met Pupa Milano

Eindeloos zag ik ze voorbij komen… vrouwen met schitterend gelakte nagels, de één nog mooier dan de andere. Waarom lukte mij dat nou nooit op die manier? Eigenlijk heel simpel…. Ik had het juiste merk lakje nog niet gevonden!

Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon voor een pedicure behandeling. In die salon werkte men met het merk Pupa Milano… nog nooit van gehoord maar avontuurlijk als ik ben (eh…) heb ik daar meteen een mooie kleur aangeschaft zodat ze die konden gebruiken op mijn strak gevijlde nagels…. WOW! Dat zag er echt heel mooi uit en het leek geen enkele moeite te kosten om het goed aan te brengen. Maar ja, dat had de pedicure gedaan en nu moest ik het zelf nog kunnen.

Gelukkig bleek ook dat geen enkel probleem.
De nagellak van Pupa heeft een fijn kwastje, dat prettig in de hand ligt en dat de nagellak mooi over de nagel verdeelt. Daardoor kun je netjes en strak werken.
De lak droogt vlot zodat je snel een tweede laagje op kunt brengen als je dat fijn vindt. Het is niet persé noodzakelijk want de nagellak van Pupa is meteen goed dekkend.
Het blijft ook goed zitten. Waar je bij andere soorten nagellak al snel bij moet werken of opnieuw moet gaan lakken is mijn ervaring met Pupa dat je er gerust een week netjes bij kunt lopen zonder dat er scheurtjes of hapjes in de lak komen.

Er zijn heel veel soorten lak te koop; diverse kleuren, met glitter, metallic look, gelnagellak en ga zo maar door.
Je kunt dus naar hartenlust variëren en je nagellak aanpassen aan je outfit.
Altijd leuk wanneer dit gewaardeerd wordt door een oplettende kijker.
Zo had ik laatst een groene blazer aan op een spijkerbroek en daarbij had ik de Pupa Nail Mania Pastel Military Green opgedaan. Ik ben juf op een basisschool en een meisje uit mijn klas dat naast me in de rij kwam staan en me een hand gaf, keek van mijn nagels naar mijn jasje en zei bewonderend: ‘Wow juf, jouw nagels matchen gewoon bij jouw jasje! Doe dat morgen ook maar weer aan want ik vind het je zo mooi staan…. Mag ik ook jouw nagellak op?’
Nou, dan is je dag toch helemaal goed?!

Dus, conclusie: wil je je nagels mooi lakken zonder problemen: ga voor Pupa nagellak.

Maar waar koop je die dan?
In de buurt waar ik woon kon ik geen winkels vinden met een breed assortiment aan Pupa nagellak. Dus ben ik online op zoek gegaan en uitgekomen bij www.bellamilan.nl.
Een fijne en overzichtelijke website waar je eenvoudig en snel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Ze hebben er niet alleen nagellak maar nog veel meer soorten make-up. Ook hebben ze er leuke aanbiedingen.

Persoonlijk vind ik het altijd een beetje spannend wanneer ik iets bestel bij een voor mij nog onbekende webshop maar dat bleek hier totaal niet nodig. Je kunt zonder zorgen bestellen.
Zo word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, kun je makkelijk contact opnemen en wordt dan keurig te woord gestaan, producten worden zorgvuldig verpakt en je bestelling wordt snel verzonden. Zeker een aanrader dus om mooie make-up en leuke lakjes te scoren.

Lekker lakken en liken ?!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven