Pupa Made To Last Eyeliner

Pupa Made To Last Eyeliner

Wow wat een fijn Made To Last oogpotlood! Eigenlijk wist ik het al wel, maar het werd die ochtend nog eens extra bevestigd. Het oogpotlood is echt 100% waterproof.

Elke morgen fiets ik ongeveer in 30 minuten naar mijn werk. Normaal gesproken geen probleem en een prima fietsrit. De make-up blijft prima zitten. Helaas deze ochtend verliep de fietstocht iets anders. Dikke mist, hoge luchtvochtigheid en mijn accu van de fiets die bijna leeg was werkten die ochtend niet echt mee. Gedoucht? Had ik beter niet kunnen doen. Mijn kapsel zag eruit of ik net onder de douche vandaan kwam. Mijn mascara zat onderaan mijn wang, maar mijn oogpotlood zat als enige nog op de plek waar ik het vanochtend had aangebracht. Top! De volgende keer dus ook de waterproof mascara van Pupa.

Overigens was de mascara die ik die ochtend ophad niet van Pupa. Wellicht was dat de oorzaak. Een echte aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven