Pupa Unexpected Beauty

Pupa Unexpected Beauty

Pupa Unexpected Beauty

Pupa Unexpected Beauty is Make-up trend uitgekomen voor de zomer van 2019 en daarmee was Pupa Milano naar mijn mening de tijd ver vooruit. De make-up en de kleuren en holografische effecten zijn naar mijn mening juist helemaal van nu. Juist daarom wil ik nu mijn aandacht op deze make-uplijn vestigen en hij is nu op bijvoorbeeld Bellamilan ook nog eens super goedkoop!

Citaat van Pupa: ‘De Make-up trend is een wereld waarin Pupa de geheime ziel van vrouwen onthult en een schoonheid laat zien die zichzelf op een subtiele en toch verrassende manier tot uitdrukking brengt. Een collectie die in staat is om licht en kleureffecten te creëren die onverwachts en op totaal verschillende manieren veranderen en hiermee de gebruiker verrassen bij elke toepassing. Dankzij de Unexpected Beauty Eyeshadow zijn de ogen opvallend met roze-gouden tinten, excentriek paars en smaragdgroen voor een buitengewone iriserende finish en in elkaar overlopende kleuren.

Het gezicht wordt verlicht door een zachte gloed en een waterval van iriserend goud. De wangen en jukbeenderen worden versterkt door een stralende sluier van perfectie dankzij Unexpected Beauty Highlighter. Lippen zijn geperfectioneerd door roze suikerkorrels dankzij Unexpected Beauty Lip Scrub. Zij krijgen een nieuwe, verbluffende driedimensionaliteit en zijn gekleurd in violette en roze tonen die bij elke beweging verborgen nuances onthullen dankzij Pupa Unexpected Beauty Lip Gloss. De handen, die perfect gecombineerd worden met lippen, reflecteren het licht en creëren onverwachts geraffineerde glinsteringen.’

Pupa Unexpected Beauty Oogschaduw

De Pupa Unexpected Beauty Oogschaduw heeft bijzondere holografische eigenschappen. Hierdoor krijg je oogopslag een extra dimensie. Na het testen kan ik zeggen dat je de oogschaduw zowel als volledige kleur kunt gebruiken en ook al een soort reflecterende finish over een andere basiskleur. Dus echt eentje om lekker mee te experimenten.

Pupa Unexpected Beauty Highlighter

De Pupa Unexpected Beauty Highlighter geeft een prachtige zijdezachte roze gloed. Wat ik zelf fijn vindt is dat deze niet overmatig glimt.

Pupa Unexpected Beauty Lipgloss

De Pupa Unexpected Beauty Lipgloss geeft prachtige holografische reflecties, er zitten fijne iriserende parels in die met het licht spelen om een verrassend kleureffect te creëren. Hij voelt lekker aan en is niet plakkerig. Hij is te krijgen in 3 verschillende kleuren.

Pupa Unexpected Beauty Lip Scrub

Dit was wel mijn grote verassing, ik kende dit Make-up product nog niet. Met deze Pupa Lip Scrub houd je dus je lippen zacht en soepel. De scrub bevat een suiker welke smelt op je lippen. Gewoon met je vingers ruim aanbrengen lekker inwrijven en wachten tot de suiker smelt. Het overtollige kun je dan verwijderen met een tissue. Het lijkt een beetje te werken als een peeling, maar dan speciaal voor je lippen. Zowel te gebruiken door vrouwen als mannen, voor mij een echte aanrader.

Pupa Unexpected Beauty Nagellak

Met deze twee Pupa Unexpected Beauty Nagellakken heb je weer eens iets bijzonder opvallends. De holografische glans veranderd met iedere handbewegingen, hierdoor een echte blikvanger als je de kleur van je kleding eenvoudig en minder opvallend houdt.

Op bellamilan.nl vindt je al deze make nu met minimaal 50% korting!

Wil je alle producten dan betaal je nu €66,80 ipv €166,80 – dat is 100 euro korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven