Tips voor een stralende oogopslag met lange en volle wimpers:

Tips voor een stralende oogopslag met lange en volle wimpers:

Tips voor een stralende oogopslag met lange en volle wimpers:

De Pupa Mascara zorgt natuurlijk al voor mooie volle wimpers, maar naast de juiste mascara zijn er natuurlijk nog meer tips voor prachtige natuurlijke lange wimpers. En wie wil dat nou niet? De ogen zijn de spiegel van de ziel en één van de meest opvallende onderdelen van het gezicht. Ik heb een aantal tips op een rijtje gezet om je wimpers nog langer te maken!

Tip 1: Reinig je ogen op de juiste manier
Wanneer je je oogmake-up verwijderd dan is het belangrijk dat je dit voorzichtig doet, zodat je geen wimperhaartjes meetrekt. Je kunt hier het beste een zachte make-up remover op oliebasis voor gebruiken. Hierdoor smelt de mascara als het ware van je wimpers af.
Gebruik altijd een schoon wattenschijfje en reinig vanboven naar beneden en van buiten naar de neus toe.

Tip 2: Wrijf niet in je ogen
Veel mensen wrijven regelmatig in hun ogen, maar probeer dit te vermijden! Vaak trek je hierdoor wimperhaartjes mee. Ze breken af of raken beschadigd. Wil je toch in je ogen wrijven? Doe dit dan voorzichtig en altijd met schone handen.

Tip 3: Wimperserum
Je kunt er ook voor kiezen om een wimperserum te kopen. De serums maken je wimpers sterker, langer en voller. Voordat je het serum aanbrengt moet je zorgen dat de mascara goed van de wimpers verwijderd is. Je brengt het product voor het slapen gaan op de wimperrand en binnen enkele weken zul je al resultaat zien! Goede en bovenal veilige wimperserums zijn bijvoorbeeld Dr. Massing Long lashes Serum en Dutchess of Beauty Wimperserum, beide verkleuren de iris niet!

Tip 4: Geduld!
Helaas groeien je wimpers niet zo snel en geduld is een schone zaak. Bijvoorbeeld de Pupa Vamp Definition Mascara zal al een verrassend effect geven. En hoe langer je eigen wimpers des te mooier het resultaat! Het kan zeker wel zes weken duren voordat je opmerkt dat je wimper gegroeid zijn. Daarnaast hebben wimpers een groei limiet. Dit verschilt per persoon en helaas groeien je wimpers niet zo snel. Maar als je deze stappen volgt zal je zeker blij zijn met het resultaat.

Tip 5: Gebruik een wimperkam
Gebruik een wimperkam om je wimpers door te kammen nadat je mascara hebt gebracht. Op die manier separeer je de wimpers extra waardoor ze langer ogen

Tip 6: Hoe breng ik de mascara aan?
Bij het aanbrengen van de mascara begin je bij de wortels van je wimpers. Hiermee stimuleer je de dikte en optische lengte van je wimpers. Maak dan zigzag bewegingen om het volume te vergroten en eindig met verticale om meer lengte te krijgen.
Pupa heeft zes verschillende Vamp! Mascara’s met hen eigen specifieke eigenschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven