Wimperserum van Dutchess of Beauty 3ml.

Wimperserum van Dutchess of Beauty 3ml.

€ 49,95
Inclusief btw
Aantal

Dutchess of Beauty eyelash serum is de Wimperserum van Nederlandse bodem.
Binnen 6-10 weken worden je wimpers voller en langer en geven je een prachtige sexy oogopslag.Het actieve ingrediënt stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen.

Veilig in gebruik.

 

Veilig bestellen

 

Snelle levering.Op werkdagen vòòr 17.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

 

14 dagen retourtermijn.

Hoe gebruik ik de Wimperserum:

Eenvoudig als een eyeliner aanbrengen. Slechts eenmaal daags, bij voorkeur 's avonds, brengt u de vloeistof als een eyeliner op de wimperrand aan. De hoeveelheid vloeistof op het kwastje is voldoende voor beide wimperranden. U hoeft het kwastje niet nogmaals te bevochtigen. Wacht totdat de vloeistof volledig opgenomen/droog is. Niet in de ogen wrijven.

Voor gebruik de ogen reinigen met een milde zeep. Dutchess of Beauty wimper & wenkbrauwserum alleen op droge huid aanbrengen. Eerste resultaten zijn zichtbaar na 6-10 weken.

Wanneer u de gewenste wimperlengte heeft bereikt, het serum 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden. Wenkbrauwen dagelijks dun aanstippen. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden. 


Dutchess of Beauty producten terug naar de basis met de juiste werkzame stoffen en niet meer ingrediënten dan nodig. Hiermee maken wij de kans op irritaties en allergieën zo klein mogelijk.

Specifieke referenties16 andere producten in dezelfde categorie: