Vollere lippen zonder ingreep?

Vollere lippen zonder ingreep?

Vollere lippen zonder ingreep?

In het hedendaagse modebeeld zijn volle lippen best wel topic.
Je kunt van alles doen om deze te krijgen, zo zijn er diverse zuigmondjes waarbij je grote kans hebt lelijke en pijnlijke blauwe plekken op te lopen. Ook zijn er ‘prikkelende’ lipglossjes op de markt die je huid irriteren en er zijn mensen die van alles laten inspuiten met soms mismaakte lippen tot gevolg. Bovendien ga je geïnjecteerde lipfillers in veel gevallen duidelijk zien en mist het daarmee haar doel.

Ook werken met make-up is spelen met licht.

Maar het kan ook anders, dus laat die kunstmatige ingrepen lekker voor wat het is.
Met make-up is het net als kleding: wat licht reflecteert lijkt naar voren te komen. Visagisten en grimeurs maken al tientallen jaren gebruik van die techniek. Zo vergroot je bijvoorbeeld de ruimte tussen je ogen door te ooghoeken op te lichten.

Met de lippen is het eigenlijk hetzelfde principe: Door de huid rondom je lippen op te lichten lijkt het als of je lippen naar voren komen en dus voller zijn. Een Make-up product dat voor mij hierbij onmisbaar is de Pupa Active Light Concealer. Deze is verkrijgbaar in 4 verschillende huidstinten, het is bellangrijk dat je altijd een zichtbaar lichtere kleur dan je huid neemt.

Optisch vollere lippen in twee stappen.

Je begint met gereinigde lippen. Vervolgens breng je de Pupa Active Light Concealer strak om je lippen aan.
Blend het met een penseel of met je vingers(wat je zelf maar prettig vindt), zodat het naar buiten toe vervaagd. Door het vervagen krijg je een natuurlijke overgang.
Als je foundation gebruikt kun je het hiermee nog natuurlijk laten lijken.

Vervolgens breng je de lippenstift aan en je lippen zullen optisch al voller lijken.
Eventueel kun nog een beetje lipgloss aanbrengen in het middelste bovendeel van je onderlip. Hierdoor zal dit extra naar voren komen.

Goede lipverzorging, houdt ze zacht en gehydrateerd.

Lippen hebben ook verzorging een milde nodig om te voorkomen dat ze droog worden en zacht blijven. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de Pupa Lip Scrub gebruiken. Deze scrub met microparels van suiker werkt als een peeling en regenereert je lippen en maakt ze weer heerlijk zacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven