Hoe wordt ik gastblogger?

Hoe wordt ik gastblogger?

Iedereen heeft een eigen Make-up story.

Iedere Pupa Milano gebruiker heeft zo een eigen verhaal. En dat verhaal is ons iets waard.

Wij zijn benieuwd naar het jouw verhaal. Bovendien zijn tips en tricks van gebruikers vaak het waardevolst voor andere gebruikers. Juist daarom deze Pupa Blog; een platvorm voor iedere Pupa make-up gebruiker. Als dank krijg je van ons een Pupa Mascara naar keuze cadeau, haal je 50 likes op je blog dan krijg je ook nog eens een cadeaubon van €5,-(vrij te besteden) en bij 100 likes nog eens een cadeaubon van €7,50.

Het kan bijvoorbeeld een verrijking van je make-up, een oplossing van een make-up probleem, een make-uptip, jouw speciale toepassing van een product zijn of het heeft bij gedragen aan die perfecte avond.

Jouw blog mag informatief, verhalend of persoonlijk zijn, als het maar over Pupa Make-up gaat. Je kunt dit doen doormiddel van tekst in combinatie met foto’s en/of video.

  1. Tijdelijk kun je ook nog iets verdienen
  2. Tips voor een goede blog:
  3. Regels: waar moet mijn blog aan voldoen.
  4. Hoe plaats ik mijn verhaal/blog?
  5. Vraag en Antwoord

 

Tijdelijk kun je ook nog iets verdienen

Voor iedere geplaatste blog(blog die aan de voorwaarden voldoet) krijg je van ons één Pupa Mascara naar keuze.

Om het voor jou nog leuker te maken hebben we tijdelijk een beloningssysteem. Een bezoeker kan onderaan je blog een like geven. Als je binnen een maand 50 likes haalt krijg je € 5,- cadeau in de vorm van een cadeau-code voor onze Webshop BellaMilan. Haal je daarna de 100 likes dan krijg je nog eens € 7,50.

Er kan maar 1 stem per ip-adres worden gegeven, maar je mag je blog delen via social media en daarbij je vrienden vragen om te stemmen. Snel verdiend toch?

Tips voor een goede blog:

– Een goede blog gaat ergens over, het heeft een hoofdonderwerp. Dit onderwerp kun je ook weer in een pakkende titel verwerken.

– Deel je blog duidelijk in, dit leest veel prettiger.  Een basis indeling: inleiding – middenstuk – einde/conclusie.

– Maak de zinnen en alinea’s niet lang om de leesbaarheid te vergroten.

-Maak je verhaal persoonlijk, wat betekent het voor jou?

– Als iemand anders al over het product geschreven heeft waar jij ook over wilde bloggen? Geen probleem, maak het tot jou persoonlijke verhaal.

– Maak je foto’s bij daglicht. Voor een duidelijke foto geldt: Less is More!

– Laat een foto voor en ná zien als je over een toepassing blogt.

De meeste mensen zetten vaak te veel op een foto, kader je foto dus goed in. Alles wat niet belangrijk is om op de foto kun je beter weglaten. Gebruik altijd je eigen foto’s ivm auteursrecht.

Natuurlijk zijn er ook een aantal regels waar je aan moet voldoen:

– De tekst moet door jezelf geschreven zijn en minimaal 500 woorden bevatten. Dus geen plagiaat door teksten van iemand anders te kopiëren of te herschrijven. Dit is strafbaar.

– Je verhaal gaat over één of meerdere producten van Pupa Milano of ander product dat wordt aangeboden op Bellamilan.nl, over BellaMilan zelf of over een algemeen make-up onderwerp.

– Ook bij geleverde foto’s en/of video moeten door jezelf zijn gemaakt. Heb je geen foto’s en je kunt deze ook niet maken? Dan doe het zonder, misschien plaatsen wij er dan wel een copyright vrije foto bij.

– Je mag natuurlijk niet discrimineren of anderen benadelen, grof taalgebruik, politiek getinte of pornografische teksten/beeldmateriaal gebruiken.

Ook moet je blog logischerwijs op waarheid gebaseerd zijn, verspreiden van nepnieuws is niet toegestaan.

– Het is niet toegestaan medisch advies te geven.

– Je ingezonden blog wordt voor plaatsing altijd door ons gecontroleerd. Wij zullen niet snel iets aan je blog veranderen, daar beperken we ons tot aanpassing spelfouten, toevoegen van linkjes/beeldmateriaal of pakkender maken van de koptekst.

– Als inzender ben je verantwoordelijk voor de inhoud, bij overtreding van de auteurswet/copyright overtredingen van tekst of beeldmateriaal kun je dus juridisch vervolgd worden door de auteursrechthebbende.

– Bij het niet voldoen aan de regels kunnen wij je vragen je blog aan te passen.

Bij het bewust niet voldoen aan de regels zullen we je blog niet te plaatsen en/of verwijderen.

– Heb jezelf ook een persoonlijke blog, dan mag je onderaan in je verhaal hiernaar verwijzen met een link. Linken naar commerciële bedrijven anders dan BellaMilan zijn niet toegestaan.

 

Hoe plaats ik mijn verhaal/blog?

Je hebt je verhaal klaar? Ook aan foto’s gedacht? Foto’s van Pupa producten kunnen wij desgevraagd toevoegen. Heb je geen foto dan plaatsen wij er minimaal één.

Fijn je hebt je verhaal klaar. Nu kun je het op 2 manieren aanleveren.

De eerste is dat je zelf een account als gastblogger aanmaakt. Je kunt zelf de tekst indelen en foto(s) toevoegen en opslaan. Na controle van onze kant gaan we je blog live zetten. Van livegang ontvang je per mail een bericht.

Meldt je hier aan als gastblogger

 

Wij snappen dat het voor sommige mensen misschien wat ingewikkeld is om het in ons systeem te zetten. Dan kun je jouw verhaal ook per mail naar ons verzenden en dat is daarmee de tweede optie om een blog in  te zenden..

Het liefst in een Word document. Verzend alle bestanden op waren grote, sommige mailprogramma’s zoals hotmail en gmail kunnen standaard ingesteld staan om bestanden te verkleinen. Belangrijk: vermeld hierbij je auteursnaam, dit is de naam die iedereen bij het artikel ziet staan. Dit mag je eigennaam zijn, maar ook een fictieve naam (soort artiestennaam). Deze mail stuur je naar: info@makeup4all.nl als onderwerp vul je ‘nieuwe blog’ in.

Wij zetten na controle dan jouw blog online, je krijgt daar dan via de mail een bericht van.

 

Vraag en Antwoord

V: Hoe ontvang ik mijn mascara? A: Na goedkeuring van je Post krijg je van ons een mail, daarin melden we dat je post online staat en vragen we welke mascara je wilt en om je NAW gegevens. Heb je die dan naar gemaild dan verzenden we de mascara kosteloos naar je adres.

V: Ik heb binnen een maand 50/100 likes gehaald, hoe en wanneer krijg ik mijn cadeaubon. A: Wij checken aan het eind van jou maand( 31 dagen na het online gaan) het aantal likes. De waardebonnen waar je recht op hebt zullen we dan binnen een week naar je mailen.

V: Ik mijn blog gepost, maar waarom zie ik deze nog niet online? A: Je blog wordt na onze controle online gezet, dit kan even tijd kosten. Daarnaast proberen wij niet te veel berichten tegelijkertijd te plaatsen, zodat iedereen een tijdje bij de eerste 3 berichten staat.

V: Waar controleren jullie de Posts op? A: Wij controleren alle post op: taalfouten, plagiaat, discriminerende of grove taal, duidelijke onwaarheden, foto’s etc… Voor misbruik auteursrecht en copyright ben je als gastblogger altijd zelf verantwoordelijk en aansprakelijk.

V: Mag ik vaker een Post plaatsen? A: Ja, dat mag, mits het een totaal andere post is(geen plagiaat). Dan ontvang je voor iedere post een Mascara.

V: Mag iemand mijn tekst pikken en een beetje herschrijven? A: Nee!!! dat mag niet, wij vergelijken ook alle teksten. Als ze te veel op elkaar lijken dan wordt deze niet geplaatst en dus ook geen mascara en cadeaubonnen. Wij controleren ook via google, dus ook plagiaat van andere sites zal worden verwijdert, tenzij die site van de inzender is.

Staat jou vraag er niet bij? Mail ons via ons contact formulier in de menubalk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven