Dr. Massing ontwikkeld als duurzaam familiebedrijf haar eigen innovatieve cosmetische producten met passie en professionele competentie die uw schoonheid op een positieve wijze beïnvloeden. Met als resultaat misschien wel het beste wimperserum dat te koop is.

Het assortiment van Dr. massing bestaat uit o.a: Long Lashes Serum Wimperserum en Wimperserum Sensitive, Volume Mascara, Softlips Lipbalm, Haargroei Serum en een Baard Serum.

Dr. Massing Er zijn 6 producten.

Actieve filters

Dr. Massing efficiënt, duurzaam, dier- en milieuvriendelijk

De producten van Dr. Massing kennen een hoge efficiëntie, goede compatibiliteit, maar ook een dier- en milieuvriendelijke productie is erg belangrijk voor ons. Daarom zijn alle producten gecertificeerd in Duitsland - Made in Germany. Vanwege de expertise van onze diploma-bioloog dr. Met Erik Massing en onze jarenlange ervaring, kunt u er zeker van zijn dat uw lichaam alleen geselecteerde actieve ingrediënten en natuurlijke huidverzorgingsingrediënten ontvangt. 

Een hoge efficiëntie, goede compatibiliteit, maar ook een dier- en milieuvriendelijke productie is voor Dr. Massing erg belangrijk.Daarom zijn alle producten gecertificeerd in Duitsland - Made in Germany. Vanwege de expertise van diploma-bioloog Dr. Erik Massing en de jarenlange bedrijfservaring, kunt u er zeker van zijn dat er enkel geselecteerde actieve ingrediënten en natuurlijke huidverzorgings-ingrediënten zijn gebruikt. 

Dr. Massing Cosmetics heeft een grote sociale bedrijfsfilosofie. Sinds de oprichting van het bedrijf is het betrokken bij diverse liefdadigheidsprojecten, ter ondersteuning van de lokale bevolking, regionale bedrijven en sportclubs. Zij willen zo bestaande potentiële en financiële middelen gebruiken om iets terug te geven aan andere mensen en een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving.  Trouw aan het motto "Geef iets terug!"