Pupa Red Power: Rood in al zijn tinten, van de meest gedurfde en sensuele tot de meest energieke en levendige. Ontdek Pupa Red Power, een collectie lippenstiften en nagellakken met een Royal uitstraling.
Iedere lippenstick kent een perfect matchende nagellak.

PUPA I'M Unique

Een vleugje fluweel op de lippen en doffe nagellak op de nagels. Het parool voor cosmetica in deze lijn is Matt! De I'm Unique Lipstick geeft een extra matte afwerking die zorgt voor een hoge dekking en maximale hold. Een ondoorzichtige die niet uitdroogt dankzij de aanwezigheid van mango-olie in de formule die de lippen hydrateert en verzorgt.

PUPA I'M Sexy

Lipsticks en email van deze lijn versterken hun vrouwelijkheid. De I'm Sexy Lipstick heeft een zachte en smeltende textuur die overgaat in de lippen. Gepolijste, spiegelende afwerking en formule verrijkt met verzachtende oliën voor onweerstaanbare lippen om te kussen.

PUPA I'M Precious

Multidimensionale afwerking voor lippenstift en nagellak Ik ben kostbaar. Sprankelend als diamanten, lippenstiften zijn verrijkt met een iriserend poeder dat een 3D-effect aan de textuur geeft, voor vollere, meer volumineuze lippen.

PUPA I'M Divine

De I'm Divine Lipstick zijn lippenstiften met een metallic afwerking en een dunne en lichte textuur. Ze hebben een formule verrijkt met iriserende parels die een buitengewone helderheid aan de textuur geven. Wassen en gladmakende middelen zorgen voor een gemakkelijke en soepele toepassing van het product en maken de lippen na verloop van tijd mooier.

Pupa Red Power Er zijn 4 producten.

Actieve filters