Door corona maatregelen zijn de aanlevertijden bij de postnl gewijzigd.

Het is tot nader order voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden. (alleen op werkdagen)

Hou rekening met vertraging bij de posterijen. Als u op werkdagen voor  16.00 uur besteld, dan kunnen wij het nog steeds dezelfde dag verzenden. Maar door de  toegenomen internetverkopen, de corona maatregelen, de uitval bij de postbezorgers en alle protocollen waar men zich aan moet houden is het bij de posterijen drukker dan anders. Hierdoor kan uw zending vertraging oplopen. (momenteel heeft circa 10% van onze zendingen vertraging).

Wanneer ontvang ik mijn product:

Bestellen op:*/**

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

Vrijdag

zaterdag

zondag

Geleverd*** op:

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

dinsdag

dinsdag

*  Dit geld voor de betalingsmethodes: Ideal en Paypal.

    Als u betaald via bankoverschrijving kan het zijn dat het bedrag met vertraging op onze rekening staat, hierdoor kan uw bestelling vertraging oplopen.

**Besteld u na 16.00 uur, dan geldt die dag als de eerstvolgende dag.

   (maandag na 16.00 uur is dan gelijk aan dinsdag voor 16.00 uur.)

Feestdagen: Op 2e paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag zijn alle posterijen gesloten. Op deze dag wordt er niet bezorgt en kunnen wij geen zendingen aanleveren. Een bestellingen op de dag voor de feestdag en bestellingen op 1 van deze feestdagen worden dus dag vertraagd.

Is een product onverhoopt niet voorradig dan zullen wij u snel mogelijk op de hoogte stellen, in overleg met u zullen wij dan een deellevering doen of de bestelling op een later tijdstip ineens naar u verzenden.

Wilt u zeker zijn of het aantal producten op voorraad is, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. info@makeup4all.nl of telefoonnummer 058-58 58 158

***Wij doen ons uiterste best om uw order volgens beloofd tijdstip af te leveren. Echter zijn wij hierbij afhankelijk van de diverse bezorgings-diensten, helaas hebben wij geen invloed op een eventuele vertraging die zij oplopen.