Wanneer ontvang ik mijn product:

Bestellen op:*/**

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

Vrijdag

zaterdag

zondag

Geleverd op:

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

dinsdag

dinsdag

*  Dit geld voor de betalingsmethodes: Ideal en Paypal.

    Als u betaald via bankoverschrijving kan het zijn dat het bedrag met vertraging op onze rekening staat, hierdoor kan uw bestelling vertraging oplopen.

**Besteld u na 17.00 uur, dan geldt die dag als de eerstvolgende dag.

   (maandag na 17.00 uur is dan gelijk aan dinsdag voor 17.00 uur.)

Feestdagen: Op 2e paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag zijn alle posterijen gesloten. Op deze dag wordt er niet bezorgt en kunnen wij geen zendingen aanleveren. Een bestellingen op de dag voor de feestdag en bestellingen op 1 van deze feestdagen worden dus dag vertraagd.

Is een product onverhoopt niet voorradig dan zullen wij u snel mogelijk op de hoogte stellen, in overleg met u zullen wij dan een deellevering doen of de bestelling op een later tijdstip ineens naar u verzenden.

Wilt u zeker zijn of het aantal producten op voorraad is, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. info@makeup4all.nl of telefoonnummer 058-58 58 158

Wij doen ons uiterste best om uw order volgens beloofd tijdstip af te leveren. Echter zijn wij hierbij afhankelijk van de diverse bezorgings-diensten, helaas hebben wij geen invloed op een eventuele vertraging die zij oplopen.